Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol ismerkednek azok, akik nem járnak bulizni, kocsmázni?
Az az igazság,hogy nincs nagy baráti köröm,3 bnőm van. Nem nagyon van hobbim se. Néha megyek csak el otthonról bevásárolni,vagy bnőkkel,de ennyi. Kezdek elkeseredni. A netet próbáltam ,de pangás van mindenhol. Levelezek egy pasival,de nem tudom. Még nem hozta fel a talit.
Hol ismerkedjek?
Lányként annyival szarabb, hogy érthető módon te vársz a férfiakra hogy kezdeményezzenek, férfiként meg legalább te teheted meg az első lépést.
A lányok közel felét a netről ismertem meg (társkeresők, tinder, stb), kicsivel kevesebb mint felüket pedig teljesen random helyeken amikor nem otthon voltam.
Egy lány láttam hogy néz rám a buszon, úgyhogy odamentem hozzá és megszólítottam.
Egy másik csajjal egy lépcsőházban laktunk, ő két emelettel fentebb és sokszor láttuk egymást a folyosón. Úgyhogy a postaládájuk alapján megkerestem őt facebookon, ráírtam és utána alakultak a dolgok.
Volt akihez még régen az egyetemi főépületben mentem oda miközben ő ott laptopozott, mert ismertem látásból egy óráról és kérdeztem tőle valami hülyeséget hogy hol van a valami, aztán beszélgettünk tovább, stb és később randiztunk.
Bulizni én sem járok és nagyon szűkös a baráti, ismerősi köröm is, de általában van nő az életemben ha akarom.
Én 23 éves fiú vagyok nem lány de 3 barátnő nem elég, ha jó barátok vagytok akkor nem kell, hogy 100-an legyetek.
De itt vagytok négyen, mond meg nekik, hogy akkor menjetek el négyen bulizni, kocsmázni, biliárdozni vagy valami.
Lényeg, hogy emberek között legyél és úgy már lehet ismerkedni.
Ezt őszintén mondom, hogy így csináld, a netes persze maradhat mellette, de csak arra támaszkodni nagyon szegényen pozitív eredményt fog produkálni.
Hidd el nekem, én most csak arra támaszkodok és nem jó, nem eléggé inger gazdag.
hobbi? sport? net, ismerősök által...
24F
Én sem járok bulizni, a párom sem.
Egy tehéntelepen ismertem meg. 😂😂😂
22L
Egyetemen kötelező tesi tuti siker :D fél év alatt 3 nőt szedtem össze ott :D
20f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!