Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az itteni férfiaknak miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az itteni férfiaknak miért azok a felszínes lányok kellenek, akikről itt folyik mindig a nyavalygás, hogy milyen felszínesek?

Figyelt kérdés

Csomó keves, figyelmes lány van, aki nem úgy néz ki, mint a mai szépségideál, de odafigyel magára.

Miért nem velük foglalkozok? Miért mindig a plázap.csákról és csinos nőkről írjátok ki a kérdéseket?

Nem gondoljátok, hogy ti is ugyanolyan felszínesek vagytok, ha ezekre a felszínes, szép csomagolású lányokra vágytok?

2017. szept. 4. 14:12
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
20: Sorry, de épp randim van ma este, egy igencsak jó alakú nővel. :)
2017. szept. 6. 16:54
 22/27 anonim ***** válasza:

Jól van, hát húzd csak meg párszor, biztos jó lehet valaki mellett magányosan élni :D

2017. szept. 6. 16:56
 23/27 anonim ***** válasza:
22: Ha jó lesz vele, akkor akár többször is "meghúzom" majd. Arról meg nem tehetek, hogy a duzzogástól nem sikerül értelmezned amit írtam. Cseppet sem vagyok magányos, vannak barátaim és családom.
2017. szept. 6. 16:59
 24/27 anonim ***** válasza:

Igen, a barátaid meg a családod biztos tud harmonikus szerelmi kapcsolatot adni :DDDD

2017. szept. 6. 17:02
 25/27 anonim ***** válasza:
24: Ti sem tudtok, bármennyire is nagy mellénnyel hirdetitek magatokról. Beszédes amúgy ez az indulat és lenézés a szép nők irányába tőletek, pedig nemigen van mire. De nem ragozom tovább, a lényeg elhangzott.
2017. szept. 6. 17:07
 26/27 anonim ***** válasza:

???

Ki nézi le a szép nőket? Csak mert én nem. Ha úgy jött le, akkor azért tényleg sorry, nem ezt akartam kifejezni.

"Ti sem tudtok" - nézd, én bízok a párom ítélőképességében, felnőtt férfi, ha nem lenne velem boldog, akkor hiszem, hogy nem lenne velem. Mégis velem van és boldog, harmonikus párkapcsolatunk van. :)

Vicces, hogy te beszélsz indulatról, mikor belőled ömlik a mocsok, hogy márpedig egy nő se tud társ lenni, stb. Voltál talán minden nővel kapcsolatban a világon, vagy honnan ez a nagyon komoly, megalapozott kijelentés? :)

No mindegy, velem is volt már aljas szemét sz-r 1-2 pasi, mégis felnőttem és túljutottam azon, hogy akkor minden férfit utáljak emiatt. Neked nem sikerült, ez van, kívánom, hogy valamikor rájöjj, hogy nem mindenki ugyanolyan, és megtaláld a boldogságot egy normális nő mellett.

Szép estét!

2017. szept. 6. 17:11
 27/27 anonim ***** válasza:

Süketelés. A "csomó kedves, figyelmes" lány is pont ugyanolyan felszínes, mint a szépségideál - ha nem elég magas/kigyúrt állat a pasi, akkor férfiszámba se veszik. Ahogy korábban #15 már nagyon jól leírta a jó alakú fitness lányok legalább nyílt lapokkal játszanak, nyíltan vállalják, és nem bújnak röhejes kifogások mögé. A férfiak fogadják el a "szép csomagolás" hiányát, de nekik azért az első ami eszükbe jut a magasság, majd a sportos test, ha az elvárt tulajdonságokat kérdezik. Neked is ilyen férfi kellene, ugye? Te miért nem a normális férfiakkal foglalkozol? (Különben fel sem tetted volna a kérdést).

Szerencsére sok normális értékrenddel bíró, komoly nő van, gyönyörűek is; a szépségideál és belső értékek nem zárják ki egymást. Megfelelő körökben kell keresgélni.

2017. szept. 12. 11:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!