Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az itteni férfiaknak miért azok a felszínes lányok kellenek, akikről itt folyik mindig a nyavalygás, hogy milyen felszínesek?
Csomó keves, figyelmes lány van, aki nem úgy néz ki, mint a mai szépségideál, de odafigyel magára.
Miért nem velük foglalkozok? Miért mindig a plázap.csákról és csinos nőkről írjátok ki a kérdéseket?
Nem gondoljátok, hogy ti is ugyanolyan felszínesek vagytok, ha ezekre a felszínes, szép csomagolású lányokra vágytok?
Egy csomó ember (férfi is, nő is) nem veszi észre, hogy akárhogy görcsöl, nem fog tudni a szintje felett ismerkedni.
Viszont a saját vonzerőnk emelhető jócskán, ha sportolunk, tanulunk. Csak ugye ehhez évek kellenek, meg kitartás.
Na persze... Engem csomó ideig nem érdekelt különösebben ha volt egy kis súlyfelesleg, vagy bármilyen már "hiba", amin szoktatok rugózni. Egy átlagos kinézetű csaj, akivel meg lehetett jelenni, bőven jó volt és aki megütötte ezt a mércét, abban szinte kizárólag a belső értékeket kerestem, és még az sem érdekelt, ha adott esetben volt gyerek az előző házasságból vagy egyéb, klasszikus "hátránya" volt. Olyan 27 éves koromra viszont nem kevés tapasztalattal a hátam mögött, és a közeli ismerőseim példáit látva rádöbbentem, hogy ezek a tulajdonságok bizony minden egyes nőben ott lapulnak jó mélyen. És arra is, hogy felesleges tőletek többet várni a szépségnél és a jó testnél, mert csak csalódás lesz a vége. Egyszerűen elegem lett. Nem azért, mert egy-két nő átvert, hanem mert egy-kettő kivételt sem láttam sehol.
Azóta jóval kritikusabb vagyok ilyen téren, és ami a lényeg: nézzen ki jól a nőm, irigykedjenek rám mikor vele vagyok, és persze legyen jó az ágyban. A többi nem különösebben érdekel, az egyéb igényeimet igyekszem a családommal és a baráti körömmel kielégíteni.
Elég sivár vagy, ha meg komolyan nem láttál soha jó példát, akkor a te ismerősi köröd förtelmes, és gáz... Milyen érdekes, az én ismerőseim között konkrétan nincs ilyen szinten felszínes csaj..
Lehet, hogy más körökben mozgunk..
15: Vagy inkább csak neked nincs kellő élettapasztalatod és/vagy önkritikád, kár savazni és fölényeskedni ismeretlenül. Elég nagy és széles a merítés, mind korosztályból, mind a társadalmi réteget tekintve, és merem állítani, hogy kvázi reprezentatív a minta. Amúgy az ismerősi köröm hagyományosan értelmiségi/középosztálybeli, förtelmesnek egyáltalán nem mondanám.
Pont ez az, amit nem akartok megérteni. A körítés, a máz, meg a nagy szavak mögött én pont ugyanazt a mechanizmust látom működni az ilyen jó pedigrével rendelkező nőkben is mint az oly nagyon megköpködött "felszínes" fitness lányoknál. Ők legalább nyílt lapokkal játszanak.
Én feladtam, hogy egy nőben valódi társra leljek, szerintem alkalmatlanok is vagytok erre a szerepre. Ha viszont ez nincs, akkor meg már miért ne élvezzem a formás testeket? A többit meg mint mondtam, megoldom máshogyan, máshonnan. Hogy lenne ez sivár?
17: De, képzeld! Aztán arra jutottam, hogy nagyon nincs így. Ha nem lenne világos, én alapvetően rendben vagyok. Elfogadtam a helyzetet, ezzel sok stressztől kímélem meg magam. Kifejezetten felszabadító.
Felőlem amúgy dughatjátok a fejeteket a homokba, bélyegezhettek mindenkit nőgyűlölőnek meg nyafogós kisfiúnak, de tény, hogy úgy 25 felett a férfiak többségének masszívan elege lesz a nőkből meg a nyűgjeikből, és hogy az általam elmondottakat a legtöbb férfitársaságban heves bólogatás követné. Igen, a "boldog" párkapcsolatban élők többsége is, csak ők anyu előtt már nem merik felvállalni magukat. Ez a titka a kapcsolatuknak csupán.
A nők sokkal felszínesebbek. Ezt már tanulmányok is kimutatták. (nekik a férfiak 80%-a "átlagon alulinak" számított, míg a férfiak csak a nők ~40%-ára mondták ezt)
A plázaribizliktől meg hánynom kell.
"Elég nagy és széles a merítés, mind korosztályból, mind a társadalmi réteget tekintve, és merem állítani, hogy kvázi reprezentatív a minta."
Csak a legszűkebb haveri körömben vannak egyetemisták, diplomások, szakmunkások, "életművészek", gazdagok, szegények, fővárosiak, falusiak, punkok, diszkóba járók, hívő keresztények, kőkemény ateisták, 20 évesek, 40 évesek, stb.
Kb csak normális párkapcsolatokat látok köreikben.... Milyen érdekes.
"szerintem alkalmatlanok is vagytok erre a szerepre"
Szerintem meg a kutyát nem érdekli, hogy mit gondolsz :D Nyivákolj otthon egyedül, a párom meg boldog velem, és teljesen úgy érzi, hogy a társa vagyok ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!