Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem is létezik ideális férfi?
Én eddig hittem benne, és azt hittem, megtaláltam. Megfelelt mindenben, ami számomra fontos. Külső-belső tulajdonságok, szokások, jövőkép, szex... mindenben tökéletes volt számomra. Még talán jobb is, mint a tökéletes. Főnyeremény. Egy baj volt vele: ő neki én nem voltam az, nem tudott belém szeretni. Emiatt szakított velem.
Most vesztettem el a reményt. Megtaláltam azt, akit akartam, de neki nem voltam fontos, nem voltam neki senki, csak egy kis időtöltés.
El vagyok keseredve. Nem voltak nagy igényeim, de most, hogy vele találkoztam, talán megnőttek... nem hiszem, hogy találok még egy ugyanilyet, csak azzal a különbséggel, hogy szerelmes belém.
Nem is találja meg mindenki a számára legjobbat??
22/L
Nincs ilyen, hogy "ideális". Pontosabban mindenkinek más az ideális.
Egyébként ugyanolyan helyzetben vagyok, mint te, csak én férfiként, szóval megértelek. Megtaláltam azt a lányt, akit mindennél jobban szerettem, de ő nem így érzett. Azóta egyetlen másik lány sem tudott lázba hozni, egyszerűen senki sem fogható hozzá.
Neked olyan a tökéletes férfi aki több szinttel fölötted van, mert hipergám ösztöneid vannak. Neki azért nem kellettél -csak alkalminak- mert nálad jobbat is találhat.
"Nem voltak nagy igényeim, de most, hogy vele találkoztam, talán megnőttek"
Na, ez itt a baj, vagyis "alfa özvegy" lettél eztán mindenkit hozzá fogsz hasonlítani és a veled egy szinten lévők már nem elég jók neked.
Értsd meg, hogy neked olyan pasid hosszú távra soha nem lesz, az ilyeneknek te csak átmenetileg kellesz.
Pláne, ha majd elmúlsz 24 és csökkenni fog a húspiaci értéked.
Add lejjebb az elvárásaidat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!