Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem is létezik ideális férfi?
Én eddig hittem benne, és azt hittem, megtaláltam. Megfelelt mindenben, ami számomra fontos. Külső-belső tulajdonságok, szokások, jövőkép, szex... mindenben tökéletes volt számomra. Még talán jobb is, mint a tökéletes. Főnyeremény. Egy baj volt vele: ő neki én nem voltam az, nem tudott belém szeretni. Emiatt szakított velem.
Most vesztettem el a reményt. Megtaláltam azt, akit akartam, de neki nem voltam fontos, nem voltam neki senki, csak egy kis időtöltés.
El vagyok keseredve. Nem voltak nagy igényeim, de most, hogy vele találkoztam, talán megnőttek... nem hiszem, hogy találok még egy ugyanilyet, csak azzal a különbséggel, hogy szerelmes belém.
Nem is találja meg mindenki a számára legjobbat??
22/L
Egy férfi elhagyott téged. Te következtetésed: Nincs ideális férfi.
Sziporkázó logika.
De létezik, az álmaidban! Meg persze sok nőnek az épp aktuális pasija is ideális szerinte, de csak addig amíg együtt vannak, utána már a következő lesz ideális, sőt tökéletes :D
Nem, nem találja meg mindenki a számára a legjobbat, mert sokszor észre sem veszi, vagy lepattintja még mielőtt megláthatná.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!