Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
10év után elváltunk, lassan 3 éve. Miért nem tudom elfogadni a férfiak közeledését?
A múltat már lezártad kérdező?
Szerinted mit jelent egy kapcsolat... mármint a te szemszögedből?
5 vagyok. Szerintem ez, hogy a gyereked ez kevés. A gyerekednek sem jó szerintem. Jó lenne, ha azt látná, hogy anyának vannak dolgok, amiket szeret. Ha példa lennél ilyen szempontból is.
Lehet az jó ötlet lenne első lépésben kicsit kidolgozni magad. Hogy ki vagy te. A gyerekedtől és pasitól függetlenül. És ez elég jó stabilitást adhatna.
És kezdhetnél kicsit emberekkel foglalkozni nem párkapcsolati szinten. A baráti kapcsolatok is fontosak és nagyon gazdagok tudnak lenni. Ha nincs gyakorlatod ebben ez is egy irány lehet.
Jó lehet az is, ha meghívsz valakit vendégségbe néha valakit. A gyerekednek is jó ez is, hogy más emberek közelében vannak kicsit. És lát téged is másokkal. Nem kell sokra gondolni, hanem csak egy ebéd vagy vacsora pl. És után le is tudod zárni, hogy pl gyereket fürdetni kell.
Vagy ha a gyereket le tudod adni másnál, akkor az is jó irány, hogy egyedül csinálj programokat. Menj el moziba. Úszni. Kirándulni. Stb.
Kezdj el mozgásba jönni kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!