Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit csináljak ha egyre inkább...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha egyre inkább csak öregszem, és nem kellek senkinek sem?

Figyelt kérdés
25 éves lány vagyok, de egyre inkább látom magamon hogy ráncosodom, és tudom hogy a férfiaknak a fiatal tizenéves lányok kellenek. Legszívesebben csináltatnék magammal valamit, ha lenne rá pénzem. Állandóan csak a rácokon jár az eszem, szinte egész nap a tükörben nézegetem magam, és kenegetem magam.
2017. szept. 2. 06:59
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
22%

Már megint egy lányka aki nem kell senkinek.

Érdekes, hogy társkeresőn minimum napi 10 levelet kapsz, ha felregisztrálsz.

Még ha férfi lennél megérteném, úgy tényleg rossz.

2017. szept. 2. 09:44
 12/16 anonim ***** válasza:
Egyet értek veled. Egy 25 éves nőnek már olyan ráncos a bőre, mint az őszi mélyszántás. Egy autó is elakadna a ráncokban.
2017. szept. 2. 09:51
 13/16 anonim ***** válasza:
34%
Nem kell senkinek szegény lány, de állítom, hogy ha ráírnék ismerkedés céljából vagy vissza se írna, vagy 5 mondat után véletlenül nem írna többet, vagy jönne a szokásos "én neten nem ismerkedem" sablon szöveg.
2017. szept. 2. 09:52
 14/16 anonim ***** válasza:

Keress egy pszichológust. Súlyos önértékelési gondjaid vannak.

F38

2017. szept. 2. 10:02
 15/16 anonim ***** válasza:
Most a ránc a gond, vagy a szingliség?
2017. szept. 2. 11:34
 16/16 anonim ***** válasza:
0%
Az arcodat leszarják, ha feszes a pitsád, BMW-t vesznek neked. Itt olvastam.
2017. szept. 2. 12:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!