Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Itt vagyok normális, értelmes,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Itt vagyok normális, értelmes, kedves férfiként és nincs olyan hely, ahol egyáltalán tudomást szereznének rólam a nők?

Figyelt kérdés

Szótár:

Normális: nem csinálok extrém őrültségeket, mérsékelten iszok, megbízható, hűséges vagyok, lehet velem komolyan beszélni és viccelődni is, az élethez felelősségteljesen állok hozzá, vannak elképzeléseim a jövőmről

Értelmes: lehet velem intellektuálisan beszélgetni, érdekel sokféle tudomány, kultúra, művészet, stb., tehát a szellemi tevékenység (olvasás, értelmes vita, kiállítás, színház) közel áll hozzám.

Kedves: aki nem érti, annak nincs mit magyarázni rajta. Ez vagy megvan valakiben, vagy nincs.

És mielőtt félresiklana a válaszolgatás: de igen, volt 2 párkapcsolatom is, tehát ki vagyok próbálva ilyen téren és jól teljesítettem (és igen, a párkapcsolatoknak az esetek többségében vége lesz, tehát nem az én egyéni hibám). Igen, boldoggá tettem 2 társamat is!

A gond csak az, hogy az egyedülálló lányok körében azért nem tudom megmutatni magam, mert egyszerűen nem tudom, hogy hol lelhető fel a huszonéves korosztály ezen csoportja. Kirándulás: szeretem, kirándulok, de ott vagy gyerekek vagy idősek vannak, esetleg középkorú 30-asok. Ugyanez van az előadásokon, kiállításokon.

Egy helyről tudok, ahol sok szingli 20-as lány található: szigetfesztivál, drogpartyk, részeges bulihelyek. Ezekből azért nem kérek, mert nem ilyen életvitelű lányokat szeretnék), mert egyébként semmi bajom velük, nyugodtan halálra drogozhatják magukat és földig ihatják az életüket, engem nem zavar. :) És ugye ezzel már a jelentős része kiesett a szingli 20-asoknak.

Szóval 20-as lányok (de kiírom huszonéves lányok, 20-29 éves korig), akik szinglik, ti merre vagytok találhatók Budapesten és hol vennétek szívesen, ha megismerkednétek a leendő párotokkal?

2017. szept. 1. 19:53
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nos, mi a helyzet azóta?
2018. jún. 1. 22:16
 12/13 anonim ***** válasza:
orvosi rendelok, tomegkozlekedesben, utcak, varosi vagy falusi rendezvenyek. tobbszorosen csalodott nokkel all erdemes kapcsolatot kerzdeni.
2018. jún. 1. 22:19
 13/13 anonim ***** válasza:
26%
Csajok szótárában: unalmas vagy:)) papìron ilyet akarnak,de igazából a rosszfiúkra buknak.
2018. jún. 1. 22:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!