Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek egy olyan 36 éves pasiról, aki azt írta az adatlapjára, hogy csak 20 éven aluli nők írjanak?
Figyelt kérdés
Tehát azt, hogy csak a nagyon fiatal (de felnőtt!) nők érdekelnek, ne legyél 20 éves sem, mert akkor nem egymást keressük.
Ez normális? Mi a véleményetek egy ilyen férfiről?
2017. aug. 31. 14:58
11/14 anonim válasza:
Az uccsó "bácsika" is hasonló mentalitású lehet.
Szerintem 20 alatt nagyon gáz ennyi idősen, pedig én is 20 éves vagyok. Ja bocs, akkor én már be le sem tartozom a repertoárjába. Naiv kis libákat keres szexre. Felmérte, hogy egy huszonévest már nem tud annyira megvezetni, mint egy magát épp felnőttnek valló tinilányt.
A válasz szánalmas, főleg, ahogy előadja...
12/14 anonim válasza:
Mi közöm hozzá, ha ő azt keres? Most ennek fájnia kellene?
Szerintem mindenki keressen azt, akit akar és ha talán legyenek boldogok. Én is ezt teszem.
13/14 anonim válasza:
Mindenki nyugodjon le a pitsába! Itt akkoris okosabb lesz egyik-másik és bele próbálnak okoskodni az életviteledbe, ha te azt nem is akarod.
14/14 anonim válasza:
Efebofil-gyanús, a csajok meg, akik ráírnak, maguknak keresik a bajt, mert x év múlva mennek a levesbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!