Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják sokan, hogy az állandóan egyedül lévő férfiak értékesek?
Figyelt kérdés
Azt tapasztalom, hogy nem véletlenül vannak ők egyedül. Sok esetben kapcsolatra alkalmatlan vagy szerencsétlen, önállótlan típusok.2017. aug. 30. 19:42
11/13 anonim válasza:
Nem értem a kérdést. Én nem hallottam még ezt a mondást.
De, hogy ki alkalmas és ki alkalmatlan párkapcsolatra azt te csak ne mond meg;)
12/13 anonim válasza:
Ha az önállóbb értékest jelent akkor igen. Ha az anyjuk 30körűl kiteszi őket a mamahotelből akkor muszáj önálló életet élniük.Főzni,mosni takarîtani..vagy milliókat keresni étteremre takarìtònőre és mosodára. Mind két esettel jól jár egy lány vagy pénze lesz vagy segìtő pasija! Ja mondjuk egy ilyen pasinak saját lakása is lehet...
13/13 anonim válasza:
idén karriert előtérbe helyezve nem kerestem párt, mostmeg csak beesett egy csodás nő az életembe.. szal jan 1-től értéktelen voltam mostanáig? vagy h van ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!