Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lejjebb adtam az igényeimet,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lejjebb adtam az igényeimet, emiatt most átverem a lányt?

Figyelt kérdés

Általában a csinos vékony lányok jönnek be, mint pl Muri Enikő, de valahogy nem jött össze egy ilyen szintű nővel kapcsolat. 3 év szinglisség után lejjebb adtam az igényeimet és egy duci átlagos lánnyal jöttem össze.

Most hogy egy számomra rosszabb külsejű lánnyal jöttem össze, ezáltal átverem....?

2017. aug. 30. 17:53
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
94%

Ettől függetlenül, tetszik így is, beindít amikor vele vagy, szereted róla lehúzni a ruhát, bugyit?

Ha igen akkor nem vered át. Külsőre mindig van vonzóbb ember mert az változik a korral a legtöbbet.

2017. aug. 30. 17:57
 2/13 A kérdező kommentje:

"Ettől függetlenül, tetszik így is, beindít amikor vele vagy, szereted róla lehúzni a ruhát, bugyit?"

Persze ő is jó így szexuálisan, de mindig más nőt nézek meg, mert más nő típus az eseteim....

2017. aug. 30. 17:59
 3/13 Lazy Lover ***** válasza:
87%
nem feltétlen ! de én is voltam ilyen kapcsiba hát borzalmas volt soha többé.....
2017. aug. 30. 17:59
 4/13 anonim ***** válasza:
91%
Ez szemétség, amúgy már maga a stílusod is ahogy írsz róla.
2017. aug. 30. 18:14
 5/13 anonim ***** válasza:

átverésnek nem átverés, ha vonzónak találod, ő is tetszik, szereted. ha azért vagy vele, mert azt gondolod áá, úgyse lesz jobb, az szemétség.

most érted, nekem se ideálom a barátom. de amikor megismertem, beszélgettünk sokat, csináltunk dolgokat szerelmes lettem. nem volt ilyen bennem, hogy összejövök vele, mert jobbat nem kapok. azt gondolom senki mással nem lenne jobb nekem.

2017. aug. 30. 18:27
 6/13 anonim ***** válasza:
63%

A recept egyszerű. Ha össze is jössz egy neked nem annyira tetsző nővel,akkor magadat szugeráld rá ,állítsd át ,hogy tetsszen.Gondolj arra hogy évekig semmi nem volt most meg végre van. Ha otthagyod lehet nem 3 évig hanem 10 évig nem lesz semmilyen barátnőd,aztán jön egy sokkal rosszabb lehetőség ! És soha ne említsd meg hogy ő csak egy pótlék egy B terv ,egy szamár. Sőt pont az ellenkezőjét mond neki is meg a környezetednek is.

Szerinted hány százalék ember él ,alapít családot a tökéletes nagy Ő-vel ? Talán ha 5-10 % a többi az kompromisszum ,amit eltemetnek magukban és nem hangoztatnak többet,hanem amit szakít azt szagol elven megszokják. No meg csalják egymást ,ha tehetik. Kivéve itt,mert itt mindenki szent.

2017. aug. 30. 18:42
 7/13 A kérdező kommentje:

"És soha ne említsd meg hogy ő csak egy pótlék egy B terv ,egy szamár. Sőt pont az ellenkezőjét mond neki is meg a környezetednek is. "

Tehát egy egész kapcsolatot építsek hazugságra?

2017. aug. 30. 18:45
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Igen nevezhetjük hazugságnak is ,de bölcs hallgatásnak is. Egy kapcsolatban a szó szerint vett nyers őszinteség egyenlő a véggel,és ezt vedd készpénznek.
2017. aug. 30. 18:53
 9/13 anonim ***** válasza:
na amit a hatos ír, az az átverés.
2017. aug. 30. 19:48
 10/13 anonim ***** válasza:
előző jól írja
2017. aug. 30. 19:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!