Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokan miért tulajdonítanak akkora jelentőséget egy diplomának a társkeresésben?
Az angol màr alap,anyanyelved magyar plusz angol a piac ezt diktàlja.
Jah és neked màr business english is kell tehàt a nyelvvizsga két fillért nem ér,tàrgyalàsi szint kekl,plusz még egy nyelv.
Nem,hogy elõlépni nem de munka se fogsz kapni,csak talàn Mekibe de màr oda is kell a nyelv.
Napszàmos vagy kubikos leszel így.
Szép kilàtàs gazdasàgi szakkal.
Térj észhez.
Jaj, könyörgöm, ne ismételgesd már minden mondatodban a Mekit. Ezer helyre lehet még menni dolgozni diploma vagy képzettség nélkül is, ahol egész szépen lehet keresni beosztottként is. Cserébe ugyan vállalni kell a három műszakot, de ha azt nézzük, ápolók vagy más diplomások is ha olyan a szakmájuk, éjszaka is dolgoznak. Szóval nem csak a Meki és a főnök a két munkalehetőség. Ne legyünk már ennyire szűk látókörűek.
(És mielőtt belekötsz, nem, nem arra buzdítom a kérdezőt, hogy dobjon a sarokba mindent és menjen egy nagy gyárba robotolni. Arra akarom felhívni a figyelmet, hogy aki keres, az talál.)
Lehetni lehet de soha nem fognak kiemelni tehét gyàri soros sràcból soha nem lesz projekt vezetõ soha nem fog kitûnni,langyos pocsolyàba lesz.
Max ha elmegy mûszaki egyetemi képzésre de akkor is kell a diploma plusz a nyelvek.
Aki nem beszél angolul az vàlthat jegyet a híd alà nem veszik komolyan sehol màr.
Ez ketsegtelen.
Kivannam kerdezonek legyen szerencseje csak mast latok.
Amikor kepzetlen melos odamegy a fonokehez,hogy adjon mar eloleget mert nincs mit enni meg kikotik a villanyt akkor az ember rakapcsol a dolgokra.
Mert sajnos a piac diktal nem fizetik meg a munkasokat tisztessegesen,nem veszik szamba,alamizsnat kapnak.
Bar ne igy lenne,ezert a tarsadalomban levo szerepuk is alacsony,normalis eletet se tudnak elni,lecsusznak nagyon sokan.
Ezt latom sajnos,ezert kell normalis vègzettsèg mert lesznek lehetõségeid minden téren.
Kavalier, akkor az általad idézett idézetek alapján én sikeres, és boldog ember vagyok. Köszönöm!
Kérdező, meg kellene találnod a kérdésedre a választ, mert benne rejlik, hidd el.
Egy kis önfény, én 15 évesen eldöntottem, hogy mi a fontos az életben, megtanúltam úgy tanúlni, hogy fizessenek érte. Van 5 szakmám, az első egy kényszer szakma, de megtanúltam hasznát venni, amit annó a szüleim dotáltak, a többit önerőből finanszíroztam. Viszont kb. 20 szakmához értek, ezek között van IT tudás is, de amikor elvégzek egy munkát midíg az a válasz: ezt én nem néztem ki magából, ez elszomorít, de tudom mit tudok, és mit akarok, nem érdekelnek a negatív vélemények. Van egy örök igazság: "Legyen 100 irigyed, mint egy sajnáljon", ezert én teszek is azthiszem. Sikeresnek, és boldognak érzem magam, de mikor nincs kivel megosztani az uncsi, mert irigyek arra amit ők lustaságból nem képesek megtenni.
Kérdező, a nők nem azzá kíváncsiak, hogy neked mennyi diplomád van, hanem arra, hogy lássák és érezzék az anyagi biztonságot, ez bennük genetikailag kódolt hiba. Ezt, ha tudod biztosítani, és a céljaid között van a nőcsábász életmód, akkor erre kell koncentrálnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!