Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha havonta három napot töltök...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha havonta három napot töltök Magyarországon, akkor milyen lehetőségeim vannak ismerkedés szempontjából ha komoly kapcsolatot szeretnék?

Figyelt kérdés
Egy komoly nővel, akivel hosszú távon tervezhetnénk. 24 éves vagyok. Nem vagyok az a bulizós típus, az interneten pedig nem ír vissza senki.
2017. aug. 26. 19:20
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

#9 Európaszerte dolgozom, nincs konkrét ország. 2 napnál többet nem tartózkodom egyik országban sem.

10# A családdal egy napot töltök. Ügyeket nem intézek, haverjaim pedig nincsenek. Aki komolyan gondolja velem a dolgot, mert mondjuk régóta nem talál olyan férfit amilyenre vágyik, és bennem rátalál, ő sem fog kitartani mellettem, csak legalább amíg megveszem a lakásom, hogy ne kelljen albérletet fizetni?! Ez kb kettő év.

2017. aug. 27. 08:25
 12/13 anonim ***** válasza:
Kérdező, senkit nem érdekel, hogy albérletben élsz-e vagy saját lakásban, ha mindössze két napot vagy itt egy hónapban. Minden normális embernek szüksége van a párja jelenlétére is, az ölelésére, a mosolyára, a támogatására. Skypeon ezt nem tudod megadni neki, neten meg havi két napban kb meg se tud ismerni annyira, hogy egyáltalán össze merjen költözni veled. Amíg csak így "lézengsz", nem telepszel le, nem lehet fészket építeni veled, hiába veszel egy lakást. Dolgoztam kamionosokkal, láttam már ilyet. Pontozz le nyugodtan, akkor is el kell fogadnod előbb-utóbb, hogy nem sok esélyed van olyan nőt találni, aki belekezd egy kapcsolatba veled úgy, hogy csak havi két napot találkoztok.
2017. aug. 30. 00:04
 13/13 anonim ***** válasza:
Javaslom a Rosszlányok.hu-t. :)
2017. nov. 7. 18:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!