Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azok a lúzerek, akik azt hiszik hogy az anyagi helyzetük miatt nem találnak barátnőt, nem gondolják hogy inkább azért mert előnytelen a külsejük?

Figyelt kérdés

Én személy szerint még sosem láttam olyat, hogy egy pasi sikeresen átment az első szűrőn (a külső) és ez után a csaj "megbuktatta" volna a második szűrőn ami pedig az anyagiak. Ha tetszett neki a pasi külsőre és személyiségben is passzoltak, akkor mindig talál valami kifogást a nő, hogy azért nincs pénze mert az ország szar, majd mi ketten kimegyünk külföldre. Vagy majd kitalálunk valamit közösen neki, hogy több pénzt keressen.

Akik itt annyira fel vannak háborodva a GoldDigger-eken, azok nem gondolják, hogy már alapból azért nem kell senkinek, mert csúnya pasi? Mert nagyon valószínű. Egy nő mindent képes kimagyarázni ha tetszik neki egy pasi, még a szegénységet is, amire könnyű gyógyír van, külföld. Ott mindenki gazdag, még egy takarító is megkeresi a magyar átlagbér 3-4szeresét.

Szóval ez nem ütött szöget a fejetekbe, lúzerek? Vagy ti egyszerre vagytok szegények és csúnyák is?

2017. aug. 25. 13:47
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
83%
Mondjuk van igazság abban, amit a kérdező felhozott, a nők általában 3 masodpercnél rövidebb idő alatt hoznak kb. végleges döntést (annak ellenére, hogy rengeteget hangoztatják, hogy nekik a belső érték a fontos, legyen humoros, intelligens, rendes pasi).
2017. aug. 25. 16:48
 12/15 anonim ***** válasza:
70%
A külső is csak kifogás sokszor. Egy rakás szerencsétlen ír ide, akinek már az írásából kijön, hogy annyira gáz személyiség, hogy egyszerűen taszítja az embereket. Komolyan némelyik privátba mikor írogat még úgy is érzem, hogy úristen, ha ez közel jönne hozzám, akkor sikítanék, és még azt se tudom hogy néz ki..
2017. aug. 25. 16:57
 13/15 anonim ***** válasza:

Hm, én belsőleg oké vagyok, pénzem még nincs, de 18 évesen ez irreleváns, persze ronda vagyok, de majd később elmegyek plasztikai műtétre.

Viszont ha nő lennék hánynék az undorító stílusodtol. Bottal se.

2017. aug. 25. 17:18
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Volt egy kérdés, hogy összejönnétek-e pasival, aki volt már két nővel, stb.

Prűd emberként megírtam, hogy nem illenénk össze.

Jött a privát, mert qrva vagy, apád kent volna zsebkendőbe... meg még pár finomság.

Nem tudom, hogy néz ki, nem tudom, mennyi pénze van, de ez... és itt a többséggel ez van. Sírnak, hogy csórók és/vagy rondák, aztán privátban olyan gusztustalanságokat írnak, hogy tök mindegy, mennyi pénzük vagy milyen csinike pofijuk van.

2017. aug. 25. 17:19
 15/15 anonim ***** válasza:
77%
14# és ebben az a durva, hogy bugyog benne a frusztráció és hiába csak arc nélkül van ekkora pofája, ilyeneket élőben nem mer mondani, de akkor is a viselkedéséből stb. élőben is süt, hogy ott van benne a sok elfojtott gusztustalanság, ami miatt az ember még a közelében is rosszul van. Ő meg persze azt hiszi, hogy milyen jól leplezi, csak a szemét állat nők!!!
2017. aug. 25. 17:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!