Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randizgattunk egy darabig, aztán átment szeretkezésekbe is. Ez tartott 1 hónapig. Most ignorálva vagyok. Gondolom esélytelen, de szerintetek próbálkozzak tovább, vagy inkább felejtsek, mert úgysem akar többet?
Figyelt kérdés
2017. aug. 23. 23:03
11/15 A kérdező kommentje:
Lány vagyok, szerintem csajok annyira nem szokták ezt eljátszani pasikkal, bár lehet, hogy tévedek. De a pasik miért fektetnek bele egyvalakibe heteket, hónapokat akár (mint esetemben) és utána miért lépnek le egy szó nélkül, ha csak szexre vágynak? Komolyan, vannak olyan lányok, akik szintén csak hasonló kapcsolatot szeretnének, miért nem lehet ezt mondani, ahelyett, hogy hülyítve vagy?
2017. aug. 23. 23:49
12/15 anonim válasza:
Ha nem jelentkezik és nem ír vissza, akkor valószínűleg nem akar többet. Szóval, felejtsd el.
13/15 anonim válasza:
Azért fektetett bele hónapokat, mert nem volt éppen más csaj a láthatáron. Azóta megtalálta a következőt, és átnyergelt oda. Hozzád akkor fog visszajönni, ha a mostani nője kidobja, mielőtt látótérbe kerülne megint egy újabb csaj. Akkor a közti időre visszahízelgi magát.
14/15 anonim válasza:
Megvoltal neki parszor,tobbet nem ersz a szemeben.
N
15/15 anonim válasza:
Strigula voltal. Majd elokerul, ha nem lesz mas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!