Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
170 cm mióta számot alacsonynak?
A lányok többsége 165öt is alig éri el mégis már a 170 cm pasikat gondolkodás nélkül "lenézik".
En 162 vagyok akkor én minek számitok genetikai selejtnek?
nem vagy genetikai selejt, de ahogy magadról nyilatkozol és a későbbi kommented is a nők minőséítéséről- ne már tényleg...
Én 172 cm-es nő vagyok, így nekem igen, alacsony vagy és igen, ezért sem kezdenék veled.
...és igen, a testmagasságod sajnos nem a középérték vagy ezt meghaladó (objektíven!), de ezen változtatni lényegesen nem tudsz, nem lehet.
lehet itt fröcsögni a nőkre, de ők sem, te sem tehetsz erről.
Ez egy tulajdonság (nem leszek álszent, fontos nyilván), de nem egyetlen.
van bőven hozzád is illő nő és hozzám is illő magasabb férfi.
Ha nem átkozódnál meg rinyálnál, akkor is eltelne az élet, csak kicsit jobban :)
én alacsonynak és férfiatlannak tartom a 170 centi alatti pasikat
nem tartalak semmilyen selejtnek, nem lennél az esetem és ennyi
valószínű én se jönnék be a 160-170 centis pasik nagyrészének
Le lehet pontozni, de megjegyzem, hogy amit szerinted mások gondolnak rólad, azt igazából csak te magad gondolod magadról. Tehát ha azt hiszed, hogy a lányok a magasságod miatt néznek le, akkor ezt te gondolod magadról. Lehet hogy tényleg lenéz egy két lány emiatt, de messze nem annyi, amennyiről azt hiszed. Egyébként nekem is nemhogy alacsony vagy, de az írásod alapján a stílusodon is van még mit csiszolni.
Egyébként hány éves vagy? Ha 26 alatt, vagy annak közelében, akkor van esélyed még egy-két centit magadra szedned.
Nyugi, a 178-as átlagmagasság a valóságban úgy néz ki, hogy szinte minden srác 170-175, aztán van egy adag ilyen kétméteres, akik elhúzzák a pcsába az egész statisztikát.
Még inkább ez van a súlynál, teszem azt, mindenki 60-70 kiló, az a néhány kórosan sovány 55, viszont az a néhány dagi minimum 130. Mert felfelé aztán nincsenek korlátok. És akkor kihozza statisztika, hogy az átlag gyereket 90 kilóval kell elképzelni... Ja, persze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!