Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
170 cm mióta számot alacsonynak?
A lányok többsége 165öt is alig éri el mégis már a 170 cm pasikat gondolkodás nélkül "lenézik".
En 162 vagyok akkor én minek számitok genetikai selejtnek?
"A lányok többsége 165öt is alig éri el mégis már a 170 cm pasikat gondolkodás nélkül "lenézik".
De az még véletlenül sem fordul meg a fejükben, hogy nekik, az ő mélységüknek van köze ahhoz, hogy 170 alatti fiúk születnek. xd
Voltak itt érdekes dolgok.
Most komolyan ha a nők hibája ha alacsony a gyerek akkor logikus hogy magas pasit keresnek hiszen úgy kisebb erre az esély. Na nem mintha ez így működne a párkeresés során. Kérdező nem értem most a kövér nők hogy jöttek ide. Mármint gondolom párhuzamot vontál a saját és az ő
helyzetük (hisztijük) között. De ha azt elítéled hogy ők emiatt nyávognak te miért teszed ugyanazt? Vagy mi értelme volt a hozzászólásodnak? Tényleg nem értem.
Ha 165 az átlag magasság nőknél akkor rossz körökben mozgok. A baráti/ismerősi körömben én alacsonyabb vagyok a legtöbb lánynál a 168 cm magasságommal pedig ezek szerint én is átlag fölötti vagyok.
A párom szintén 168 cm szóval hülyeség hogy 180 cm alatt nem állnak szóba a nők a férfiakkal viszont a 162 tényleg nagyon alacsony. Ennél csak egy alacsonyabb barátnőm volt nem tudom mennyire gyakori az ilyen magasságú nő de én kevésbe futottam eddig bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!