Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi hiányozhat belőlem, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi hiányozhat belőlem, hogy nem vonzódnak felém lányok?

Figyelt kérdés
Külsőre átlag feletti vagyok, de nem a kifejezetten jóképű, de tudom, hogy ennek nem kellene akadálynak lenni, nálam rondábbaknak is van barátnője. Beszélgetni is el tudok velük, nem vagyok félénk sem, poénkodok... De valahogy sosem érzem, hogy kifejezetten érdeklődnének felém. Tudom milyen, amikor egy csajnak bejön valaki, láttam már több ismerőst, akikre elég rendesen ráhajtottak csajok. Az új félénk, ronda kollegát rendesen letámadta 2 kollegina. Én amikor odamentem ehhez a csajohoz, szemezés és egymásra mosolygás után, elég bunkón és lekezelően beszélt velem, pedig csak a munkával kapcsolatban beszéltem vele. Na ilyen velem nem történt, hogy valakin érezzem, hogy bejövök neki. Neten is ismerkedek, ott is sokszor mondják, hogy így meg úgy milyen jó vagyok, szimpatikus vagyok, bejövök neik..., de hiába mondják ezt, van nnyi emberismeretem, hogy tudjam, hogy ők sem érdeklődnek felém igazán. Nem tudom mi hiányozhat belőem. Önbizalomból sincs hiány, csak akkor zuhan vissza, amikor megint érzem, hogy ismét nem érdeklem a csajt, de aztán túllépek rajta, és megint minden ok, és jó kedvem lesz.

2017. aug. 23. 15:12
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
90%
Értem, tehát te mondhatod másra, hogy proli, de téged ne illessen kritikával senki. Milyen figyelmes férfi vagy, barátom.
2017. aug. 23. 21:24
 12/15 anonim ***** válasza:
szerintem nem mondtam ilyet, és nem is utaltam rá, hogy nem illethetnek kritikával..de jogomban áll az alaptalan vádakat visszautasítani. érdekelne dicséret is, vagy csak kritikát tudsz? :)
2017. aug. 23. 21:28
 13/15 anonim ***** válasza:
Ha találok benned bármi dicsérhetőt, ígérem, megdicsérlek. De még ott nem tartunk.
2017. aug. 23. 21:33
 14/15 anonim ***** válasza:
Csak te hiszed azt hogy jól nézel ki,közben meg ronda vagy.
2017. aug. 24. 10:31
 15/15 anonim ***** válasza:
Szerintem az egyéniség, az eredetiség hiányzik belőled.
2017. aug. 24. 15:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!