Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ti mit tennétek a helyemben?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek a helyemben? Hogyan közeledjek hozzá?

Figyelt kérdés
Van egy nagyon szép lány a városomban aki pizzafutárként dolgozik, egyszer ő hozta ki a pizzámat és hát szerelem volt első látásra... Részemről legalábbis. Azóta is látom időről időre szaladgálni a kocsival a városban, ma pedig volt szerencsém közelről látni ismét, és hát... Eldöntöttem hogy ő kell nekem. Van azonban egy kevés gubanc: a umkájából kifolyólag nem igazán tudom hogyan tudnék beszédbe elegyedni, ismerkedni vele, mivel állandóan rohan, és amúgy sem tudom hogyan lehetne ilyen helyzetben bármit tenni, hiszen az ismerkedési, "körüljárási" idő gyakorlatilag 0. Ti mit tennétek a helyemben? Tudnátok tippeket, tanácsokat, trükköket mondani amivel tudnák vele összehozni egy találkát vagy akár csak 2 mondatot váltani? Nagyon nagyon fontos lenne! Gondoltam már olyanra pl. hogy rendelek pizzát és ha ő hozza ki (legutóbb sajnos nem ő hozta) akkor előállok egy olyannal telefonszám-ügyben hogy adok neki 10 rugó borravalót, úgy hogy egy ezres egy szám, plusz egy ráadás ha megvan az összes, de nem hinném hogy ez túl romantikus vagy akár etikus lenne, inkább gáz, sőt lehet hogy egyenesen az arcomba vágna ezért egy köteg pizzát amiért ekkora tuskó vagyok, bár nem tudom mások mit gondolnának erről. Ha valaki tud olyat ami beválik meghívom egy sörre. :D

2017. aug. 22. 22:28
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
semmikép ne adj nagy borravalót
2017. aug. 24. 16:49
 12/26 A kérdező kommentje:
#11: Miért nem szabad? Szerintem előnyös lehet.
2017. aug. 24. 16:54
 13/26 A kérdező kommentje:
Na ma megint ő hozta ki nekem... És itt a gond, ugyanis hiába írtatok jókat arra hogy hogyan érjem el hogy ő hozza ki, odáig stimmelt a dolog, a nagyobb baj az hogy a kezembe nyomta a pizzát, én kifizettem, és mikor megköszöntem már ült is be a kocsiba és ment tovább, ennyi idő alatt egész egyszerűen nem tudok mit csinálni. Ötletek?
2017. szept. 1. 19:25
 14/26 anonim ***** válasza:
Adj neki egy cetlit az elérhetőségeiddel, esetleg egy rövid üzenettel. Bár, ha ő is érdeklődne, akkor nem rohanna el ilyen gyorsan.
2017. szept. 1. 20:18
 15/26 A kérdező kommentje:

Utolsó: és mit írjak rá? Mert ha csak simán odaadom a telefonszámom szerintem azt hiszi hogy véletlenül maradt nála (ugyanis a pizzás diszpécser mindig kér telefonszámot is, gondolom ha nem nyitnák ajtót arra ez esetre), kidobná és kész.

Á szerintem feladom, tudom én hogy a lányokért küzdeni kell de ez egész egyszerűen patthelyzet, nem tudok mit csinálni ennyire rövid idő alatt...:(((

2017. szept. 1. 20:41
 16/26 anonim ***** válasza:

Amit mondanál neki. Hogy szimpatikus és ha nincs ellenére, szívesen megismernéd. Email cím, telefon szám. Én így csinálnám.

De mint írtam, ha megfogta volna valami benned, akkor nem rohant volna el ennyire.

2017. szept. 1. 21:15
 17/26 A kérdező kommentje:
Szerintem nem azon múlik, láttam már munka közben a városban is, elég feszített a tempójuk, gyorsan futják a köröket, sok a rendelés. Simán lehet hogy egyszerűen nem késlekedhet egy percet sem. Ezért kéne valami vész terv. Ezen a cetlis dolgon még elgondolkodom...
2017. szept. 2. 22:42
 18/26 anonim ***** válasza:

Semmit, felejtsd el, nem éri meg. :D

Egyél inkább pizzát. :D

2017. szept. 15. 08:07
 19/26 anonim ***** válasza:
100%
Végigolvastam most itt ezt a sok furmányos megoldást, és most komolyan annyin csúszott el a dolog, hogy hagytad elszaladni? Hát miért nem akkor kérdezed meg tőle a számát, vagy bármit, mielőtt a pénzt átnyújtanád mondjuk? Elkezdesz kicsit kotorászni a pénztárcádban, közben úgyis várni fog, és megkérdezed amit akarsz. Nem olyan nehéz. De ha megkapta, persze hogy rohanni fog, akár tetszel neki akár nem, szerintem meg se néz rendesen, mert közben azon agyal, hogy merre kell még mennie. Ha akarod, akkor légy már kicsit tökösebb :)
2017. szept. 21. 21:05
 20/26 anonim ***** válasza:
Akkor a cetlire irj vmi személyeset hàtha veszi a lapot mert egy szàm igy tényleg kevés lessz.Tudd meg hol lakik derisd ki valahogy. Kérdezd meg az egyik pizzafutàrt sztem .
2017. szept. 21. 23:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!