Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan közeledjek hozzá?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan közeledjek hozzá?

Figyelt kérdés
Rossz kategória, de leírom: Egyetemista vagyok, van egy csoporttársam, aki nagyon tetszik, annyira még nem ismerem, de gyakran beszélünk társaságban és, bár lehet, hogy csak beképzelem, mert ezt szeretném, de úgy gondolom, hogy kölcsönös a vonzalom. Amikor nekem köszön akkor fülig érő vigyorral teszi és mindig kimondja a nevemet (mással nem csinál ilyet), csinál olyat, hogy hátulról megölel, hogy megijesszen, meg néha szemezünk és olyan édesen mosolyog, buliban mindig odajön hozzám... De nem hív randira. Pedig nagyon szívesen megismerném :/ Nem is érdeklem csak behaluzom magamnak? :S Hagyjam a francba, vagy közeledjek én? nem akarok nyomulós lenni. . .

2016. febr. 22. 22:02
 1/8 A kérdező kommentje:
19/l
2016. febr. 22. 22:02
 2/8 anonim ***** válasza:

Hasonlon filoztam en is anno.

Mas ha csak kedvel, joban van veked, mas ha randizni akarna veled. Szerintem kerdezd meg ot, mert csak akkor tzdhatod meg az igazat es ezt tedd meg minel hamarabb.

2016. febr. 22. 22:07
 3/8 A kérdező kommentje:
Mi lesz, ha kiderül, hogy egyáltalán nem érdeklem úgy és beégek. + már barátságra sem lesz esély? nehéz ez ><"
2016. febr. 22. 22:08
 4/8 anonim válasza:

Fhuuu, ez annyira rossz. Teljesen átérzem.

Mikor olyan kedves, hogy elolvadsz tőle és mintha keresné a társaságod...de mégsem. Összezavaró. Én sem tudok ebből rendes következtetést levonni

2016. febr. 22. 22:18
 5/8 A kérdező kommentje:
Nincs valami tippetek, hogy anélkül megtudjam biztosra, hogy nem árulom el magam? :D
2016. febr. 22. 22:29
 6/8 anonim ***** válasza:
hivd egy olyan prgramra amire amúgyis mész...
2016. febr. 22. 22:48
 7/8 anonim ***** válasza:
"annyira még nem ismerem" Abból amit leírtál azért ezt nem nevezném annyira távolinak sem. Gyakorlatilag csak meg nem ujjazott...
2016. febr. 22. 23:00
 8/8 anonim ***** válasza:

Vallalni kell es kesz.

Ha csak joban akar lenni veled de te kozeledni akarsz hozza, akkor meg rosszabbul jarsz.

Emiatt beszeld meg vele, hogy o hogyan gondolja. Ha csak baratkozni akar veled, akkor ott a vilag: ismerkedhetsz mas ferfiakkal. Remelem lesz olyan, akivel szerencses leszel.

2016. febr. 22. 23:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!