Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Három éve tetszik egy lány, de rájöttem hogy a nővérével sokkal jobban passzolnánk? Most mi legyen?
Hát az ilyen helyzetek pláne, hogyha tetszel a lánynak és a nővérével jönnél össze, nem gondolod, hogy nem kis fájdalmat okoznál a hugának, hogy még a kapcsolatotokhoz is kéne asszisztálnia a háttérben?
Azert csak tudod kibe vagy szerelmes nem?
Attol, hogy vki aktiv, attol meg egy nyugodt tipusu par kiegyensulyozza.
Én ilyen helyzetbe, ha én lennék a hug, és mondjuk szerelmes lennek en is, biztos világgá mennék.
O nem egy ilyen film ment mar a teveben, es csak ment az agonizálás, hat ilyenre senki nem vagyik, meg te sem forditott helyzetben. Lenne egy batyad, es a lany egyszercsak ugyanezt gondolna mint te, es mondjuk nagyon szerelmes lennel a lanyba, de a lany a battyadat valasztana, es neked ezt minden nap nezned kellene, aszisztalni, stb. Szerinted milyen erzes lenne, plane, hogy ket ember akit szeretsz, es az egyik a szerelmed a masik a testvered?
Szerintem tul van tolva ez a kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!