Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, megharagudnátok egy pasira, mert nem közeledett elég gyorsan?
Tehát kiszemeltetek valakit, de ő nem nyomul, vagy legalábbis elég bénán. Ezért megharagudtok rá. Olyannyira, hogy elis utasítjátok a későbbiekben inkább.
Létezik ilyen? Ha igen, hogy jöhet ebből ki a pasi?
Bocs, hogy férfiként írok de én jártam így, szóval van ilyen.
Amúgy szeressük a nőket.
Ha húzza az időt, tökölődik, azt egy idő után megunom. Ha nyomul, de bénán, azt simán megbocsátom, mert legalább kifejezi a vonzalmát, és van bátorsága lépni.
A legrosszabb, amikor már én magam nyomulok, de ő nem veszi a lapot annak ellenére, hogy én is tetszem neki.
Szerintem minden azon múlik,hogy mennyire van odáig azért a férfiért a hölgy.
Én képes vagyok elnézni szinte bármilyen bénaságot, illetve ehhez hasonló viselkedést,ha minden vágyam az,hogy ő vele összejöjjek egyszer. A későbbiekben sem tudnám ezért őt hibáztatni és elutasítani.
Én nem haragudnék meg, szerintem még cukinak is tartanám. :D
És titkon jokat somolyognek, hogy milyen cukinprobalkozik.
Az is cuki szerintem amikor leblokkol es nem tudja mit mondjon vagy nem mer kozeliteni. :D
Én amugy sem szeretem a gyorsan nyomulokat, sot a nyomulokat sem.
Introvertaltkent en is hasonlo vagyok, szoval nekem nem lenne gond.
Nalam a baratkozz velem aztan alakul a motto.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!