Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igényes és igénytelen ember között alakulhat ki párkapcsolat? Találkoztatok már ilyennel?
Tehát abban, hogy szabad döntésük van a testük felett.
Te a bombanős ember vagy?
A férfi is válogathat. Ha úgy dönt, megdug egy ronda nőt, az az ő döntése.
Amiről te beszélsz - és már tudom, hogy te vagy az -, az nemi erőszak. Nem dughatod még mindig oda a farkad, ahova nem engedik.
"Egy férfinak kötelessége kompromisszumokat kötni"
Ez melyik törvényben íródott meg?
De most írod, hogy meg is teszik a pasik! Te írtad, hogy ha nagyon akarnak dugni, lejjebb adják. Ez a saját döntésük.
Ha szupermodelleket akar csak dugni, tegye azt. Ha a szupermodellek ebben nincsenek benne, így járt. Választhat, hogy egyedül, vagy lejjebb adja. Még egyszer, TE írtad, hogy ilyenkor a bszás érdekében bárhova bedugják.
"Egy férfinak kötelessége kompromisszumokat kötni"
"Ez melyik törvényben íródott meg?"
Ezt az itt válaszolók nagy része irogatja itt folyton a férfiak által feltett kérdésekre.Igaz más szavakkal, de az a lényege, hogy egy férfi érje be kevesebbel, akkor is, ha neki az nem tetszik.
"Ezt az itt válaszolók nagy része irogatja itt folyton a férfiak által feltett kérdésekre.Igaz más szavakkal, de az a lényege, hogy egy férfi érje be kevesebbel, akkor is, ha neki az nem tetszik."
Én nem írtam sosem ilyet 46%-os.És te azért, mert ilyeneket írnak a gyakorin a nők, akkor magadra kötelezőnek érzed?Netán be is tartod? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!