Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy férfinak tényleg nehezebb az élet, a lányok miért találnak könnyen ilyen párt?
Egy hivatalban dolgozok, ahol nagyon sok a fiatal lány kolléganőm van. Fizetésünk nem nagy 130-140 ezer nettó körüli, tehát nem sok.
Kolléganőim átlagosak, nem csúnyák, de nem is olyan jó nők, mégis szinte az összes lánynak jól kereső diplomás párja van. 3-400 nettó, céges kocsi (10 millás), céges nyaralás, céges juttatások stb. jól élnek....
Én és az a pár fiú kollégám csórok vagyunk, ha össze is jön egy barátnő, az is hasonló mértékben keres, ilyen pénzesebb lányra ne is álmodjak.
Úgy érzem nehezebb a dolgom, azért mert férfi vagyok, ugyanis a jó létet nekem kell megteremteni, mert ez van a társadalomban elhintve......
"Azért, mert a fiatal korosztályban kb. másfél-kétszer annyi férfi van, mint nő"
Nos, a születési statisztikai adatok alapján ez NEM így van.
" Ha normális lennél, párt is pillanatok alatt találnál."
te még elhiszed ezt a mesét?
#22: De nem ám, csak a statisztikákat tudni kellene olvasni is:).
A nők között a legkeresettebbek a 18-30 közöttiek ők a KSH szerint 735 800-an vannak. Őket keresi a 18-40 közötti férfiak többsége, 1 473 532 fő. Persze nem mindenki, tehát ez is csalóka, de azért a két szám között bőven van annyi különbség, hogy azt ne lehessen megmagyarázni olyasmivel, hogy de hát vannak melegek is, meg sok 30 feletti férfi 30 feletti nőt keres. Azt viszont erős túlzásnak érzem, hogy kétszer annyi férfi van, ha tippelnem kellene, akkor olyan 1.3-1.5 közötti lehet a valós arány.
Normális vagyok, azért hagytam abba a próbálkozást és tanultam meg egyedül is élvezni az életet.Nem zavar, ha ez így marad.És nem a normálisságomra irányult a kérdés, csak válaszoltam a kérdezőnek.Vitatkozhatunk éjt-nappalá téve, miért is van így, de értelmetlen lenne.A mostani értékrenden nem változtatna.Nem váltanánk meg a világot.
És manapság már kevés a normálisság.
Exem közmunkás 54 ezret keres.
Én 2 diplomával cégnél 250 +-t (ja mert én tanultam ő meg nem , tudom egy egoista kö...g vagyok.)
Én ugyan pasi vagyok de totál megértem azokat a nőket.
Nekik van önálló egzisztenciájuk és elvárják h neked is legyen. Mily meglepő ?
Ha alacsony keresetű csajokra vadászol akkor.
1. Ajánlom a közmunkásokat.
2. Esti iskolák környékén nézelődj.
3. Hajléktalanoknál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!