Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy 30 éves szűz férfi,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 30 éves szűz férfi, hogyan kezdjen bele a társkeresésbe?

Figyelt kérdés

Elég komoly problémákkal küszködtem. Nagyon önbizalomhiányos voltam, ami átcsapott depresszióba, valamint anyuci pici fia is voltam.

Mára ezeket nagyjából leküzdöttem. Teljesen leszakadtam anyámról, sikerült egzisztenciát is kiépítenem. Külsőben is sokat javultam, mára elfogadtam magam. Ezen felül megtanultam főzni, takarítani, mosni, meg egyéb házimunkák elvégzését.

Ami zavar, amitől tartok, hogy velem egykorú nő már nem kezdene szűzzel.

2017. aug. 17. 21:30
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
És mit csináljon egy ilyen korú szűz nő? Prostihoz nem tud elmenni, legalábbis pasiról én nem hallottam még ebben a szakmában. Én még azt se mondhatom, hogy ha kapcsolatom nem is, de egyéjszakásom volt már, mert kapásból észreveszi egy tapasztaltabb pasi, hogy mi a helyzet...Szóval kérdező, te még szerencsésebb helyzetben vagy, mint egy nő a te korodban :(
2017. aug. 17. 22:58
 12/18 anonim ***** válasza:
11-es vannak férfi prostik is, rosszlányokon is találni, de nem ajánlom, se neked se a kérdezőnek, ne fizetőssel történjen már az első!
2017. aug. 17. 23:10
 13/18 anonim ***** válasza:

Én is hasonló dilemmában vagyok kedves Kérdező.

Igaz, én "csak" 28 vagyok. És eddig azért nem kezdtem kapcsolatot, mert egyszerűen nem érdekelt a dolog.

Csak most jutottam el oda, hogy egyedül nem feltétlen lehet leélni egy életet.

Szóval nyomja a vállam a kimondatlan bélyeg, a külsőmön is lenne mit csiszolni, így eléggé nyomás alatt vagyok.

Természetesen nincs lehetetlen (csak tehetetlen), de ennyi idő után nagyon nehéz. Ezt meg tényleg csak az tudja megérteni, aki hasonló cipőben jár az alap okoktól függetlenül.

Én első lépésnek - tudom, hülyén hangzik - megvettem a Tantusz könyvek Keresem a párom című darabját. Ciki, nem ciki valahol el kellett kezdeni. Így az elmélet meg van, már csak a külsőmmel kell valamit kezdeni.

De még ha az sikerül is, így is ott lesz a nyomasztó tudat a helyzetemről.

Így én is már csak bízhatok, hogy ha el is jutok odáig, megértő partnert találok, akinek minden, nekem problémát jelentő dolog, csak egy közösen átlépendő kis kátyú az úton.

Egy biztos, ha az elhatározásod meg van, akkor már részben sikert könyvelhetsz el.

2017. aug. 18. 11:15
 14/18 anonim ***** válasza:
25%

11-es. Oké,ne fizetőssel legyen meg az első! De! Talált már eddig is valakit a kérdező?Nem! Szerinted ha még csak nem is járt senkivel,szerinted hol fog találni olyan nem fizetőst,aki beavatja,megtanítja mindenre ilyen idősen?! Talán ha talál egy szűz lányt és együtt felfedezik a szex rejtelmeit...úgy esetleg!

Mai lányok nem valószínű,hogy leállnak tanítgatni egy meglett férfit.

30 éves szűz lány még mindig jobb eséllyel indul,főleg ha kifog egy romantikus férfit,ő még örülne is neki,de szerintem más is!

2017. aug. 18. 12:55
 15/18 anonim ***** válasza:
Oké, az igaz,hogy kevés nő tolerálja azt, ha valaki szűz 30 évesen, sőt manapság már 20-on évesen is gáz szűznek lenni egyesek szerint, bár tudná,hogy mi közük van hozzá,hogy szűz e az illető és hogy miért szűz még? Ha netalán fizetőssel történik az első, akkor az jobb ha titokban marad, mert ez meg a másik dolog,az örömlányok látogatása, amit igen kevés nő néz el egy férfinak.
2017. aug. 18. 23:18
 16/18 anonim ***** válasza:

Ha jóképű, vagy sok pénze van, bárhogy belekezdhet, Kérdező, sikeres lesz.

Ha se nem jóképű, és nem gazdag, akkor bele se fogjon, elutasításon kívül mást nem fog kapni.

2017. aug. 23. 22:33
 17/18 anonim ***** válasza:

Kölcsönös szerelemből kell társat választani, ez a megoldás, a múltbeli magánélete mindenkinek a magánügye, hacsaknem csinált belőle ő maga "közügyet".

A szüleim több, mint 40 éve házasok, szerintem sohasem beszélték ki, hogy kinek-kije volt, mielőtt összeházasodtak.

A szeretkezés, pedig egy komoly szerelmi kapcsolatban -ami a házasság és család felé tendál- nem "ajtóstól a házba" módon történik. Azaz tapasztalatlanság miatt normális ember nem hagyja ott a társát, aki megteszi, azért nem kár, menjen!

2017. aug. 24. 10:38
 18/18 anonim ***** válasza:
Egyéjszakásokat találhatsz tapasztalatszerzéshez (én is így veszettem el majdnem ennyi idősen), onnantól kezdve max. az lehet para, ha kiderül, hogy nem volt még párkapcsolatod.
2017. aug. 24. 13:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!