Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lennétek egy olyan fiúval...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lennétek egy olyan fiúval akinek sok lány barátja van?

Figyelt kérdés
Hogy higgyem el hogy azok tényleg haverok es nem akarja elcsábítani valamelyik? Meg lehet egyáltalán egy ilyenbe bízni?
2017. aug. 15. 11:55
 1/9 anonim ***** válasza:
61%

Voltam együtt ilyen sráccal, nem a sok lány barátjával volt a baj, mert nem zavart, nekem meg inkább férfi barátaim vannak. Nekem ez, nem probléma.

A baj az volt, hogy kiderült róla, biszexuális, az meg nálam kizáró ok.

2017. aug. 15. 11:58
 2/9 anonim ***** válasza:
79%
A férjemnek is van több női barátja, engem sose zavart, egészséges az önbizalmam, nem fogok barátokra vetélytársként tekinteni. Ha annyira akartak volna egymástól valamit, már rég lett volna köztük bármi még azelőtt, hogy mi megismerkedtünk vagy összejöttünk volna. Inkább örülök annak, hogy nem egy olyan ember, aki csak a lyukat látja a nőkben, hanem képes normális emberi kapcsolatok kialakítására velük, vagyis egészséges módon szocializálódott. Egyébként is egy egyenes, korrekt, megbízható ember, ez megmutatkozik az élet minden területén, ha nem ilyen lenne, össze se jöttünk volna, ugyanis nem vagyok hajlandó féltékenykedni, feltélen kölcsönös bizalom nélkül annyit se ér egy kapcsolat a szememben, mint egy darab kutyaszar, akkor már sokkal inkább egyedül. Nekem is vannak férfibarátaim (több, mint 10 éves barátságokról van szó), köztünk sem történt soha semmi és nem is fog, nem is lennék olyan emberrel, aki ezt képtelen felfogni és bármilyen szinten féltékenykedni próbálna.
2017. aug. 15. 12:02
 3/9 anonim ***** válasza:
40%
Nem mindegy hany van neki? Eleg ha csak 10 lannyal csal meg, annyi lany baratja meg mindenkinek van.
2017. aug. 15. 12:09
 4/9 anonim ***** válasza:
44%
Nem, sajnos tudom magamról, hogy hosszútávon nem tudnék így boldog lenni
2017. aug. 15. 12:12
 5/9 anonim ***** válasza:
67%
Ha ilyen közeli lánybarátok akikkel akár kettesben vagy csapatostul is lóg nélkülem, akkor nem lennék vele. Nálunk vegyes a társaság de a párom nem lóg egy lánnyal sem kettesben, a munkahelyén is jóban vagy 1-2 lány kollégával, természetesen nem zavar, ha szünetben velük kávézik meg ilyenek. Nekem csak az ilyen "Elmegyünk Zsófival és Mónival hárman bulizni." meg "Katival shoppingolni megyünk ma kettesben." dolgok zavarnának, meg hogyha én ki lennék zárva a barátok / barátnők társaságából.
2017. aug. 15. 12:36
 6/9 anonim ***** válasza:
42%
Nem. Nekem nem kéne.
2017. aug. 15. 14:01
 7/9 anonim ***** válasza:

Egy férfi optimális felállása,a "nagykönyv",és az öregrókák tanácsa szerint: 10 szerető és egy feleség. PONT. :D

Ebből kell kiindulni. Axióma.

2017. aug. 15. 15:00
 8/9 anonim ***** válasza:

A férjemnek mindig rengeteg lány barátja volt, így ismertem meg én is, sose zavart. Egyébként meg nem érdekel, ha valamelyik el akarná csábítani, próbálkozzon csak. Ha olyan gerinctelen és gyenge jellem lenne, akit csak úgy el lehet csábítani, nem is mentem volna hozzá.

Ha valakit zavar, hogy a csávója lányokkal is barátkozik, akkor az eleve nem tudom minek jár vele. Gondolom ezt akkor is tudta mikor összejöttek.

2017. aug. 15. 15:05
 9/9 Sunshinedoll ***** válasza:

Egészséges önbizalmam van, ha a pasi nem ad okot a bizalmatlanságra, én ilyenen nem problémázok. Azok a barátai régebb óta ott voltak, mint én, ha annyira meg akarta volna őket dönteni, már rég megtette volna

Nekem is sok fiú barátom van (jó, nem sok, de több, mint lány), és kivétel nélkül csak olyan pasikat zavart, akiknek kisebbségi komplexusuk volt és tudták nagyon jól/úgy gondolták, hogy nem elég jók hozzám.

Nem is voltak... lol

2017. aug. 15. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!