Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyenkor mit lehet tenni? Vagy csak én vagyok egy hatalmas szerencsecsomag? :D
Sokszor olvastam már az oldalon ezt a problémát, ami engem is kísért.
Miért van az, hogy csak párkapcsolatban lévő férfiaknak a figyelmét keltem fel? Nem egyszer megtörtént már, hogy a több éves kapcsolatát miattam eldobta volna egy pasi. Persze mindig elutasítottam őket, hiszen ha az akkori baratnőjét kidobná másért, akkor ezt bármikor megtenné mással is, egyszóval nem a hűség mintakepe.
Másik eset: mikor tetszik valaki és neki nem tetszem, viszont akinek meg én tetszem se külsőleg se szemelyiségileg nem szimpatikus nekem.
22/N
Nem hinnem hogy ez veletlen. Egyik lany ismerosom is ilyen 20 eves kora ota csak hazas / foglalt pasikkal van, mert allitolag mast nem talal. (most 30)
A probelma az hogy jelentkezo lenne, de ot nem vonzzak az egyedulallok. Fel hogy atvernek ezert normalis kapcsolatba bele se kezd, csak olyannal aki biztos hogy atveri. Noi logika..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!