Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A teljesen kopasz (pengés), kigyúrt,190 fölötti "alfahím" külsőre törekvő férfiak mennyire jönnek be a nőknek?
Van egy olyen nagyon plazácicás csont sovány de óriási plasztikmellű meg s***ű barátnőm, feltöltött szájjal, póthajjal, melanómásra szolizott bőrrel.
neki van ilyen barátja, teljesen kopasz, akkor a válla mint egy sorompó, meg egy fejjel magasabb mindenkinél, és össze vissza csalja a nőt de így is megmaard mellette :D
Ha üres fejű plázap****át szeretnél akkor nézzél ki így, meg viselkedj ilyen "alfásan",nomrális nőnek nem ez kell.
"Mi a jó istenért látom akkor mindig ilyenekkel a legjobb nőket?"
Nem a legjobb nőket látod ilyenekkel, hanem a kacsaszájú, sminkbajnok instakirálylányokat, a mindenüket mutogató 'csányi ruhájukban.
A "jó nőséghez" hozzá tartozik, hogy meg bír szólalni, hogy van humora, véleménye, intelligenciája, az ilyen férfiak mellett álldogáló csajokról pedig ezen a téren semmit nem tudsz, csak azt, hogy kipakolta az egész "árut" a kirakatba.
F
Én irtózom a kopaszoktól. Lehet, hogy ez valami katt nálam, de a meztelen fejbőr látványánál kevés dolgot tartok gusztustalanabbnak...
A magasság nem rossz, én is magas vagyok, ha alacsonyabb lennék, zavarna, de 20 centi magasságkülönbség teljesen jó.
A kigyúrtak meg addig a szintig tetszenek, amíg az az izomzat funkcionálisan is megállja a helyét. A street workoutos forma még bejön, ez a "bulky", ami a linkelt képen van, már nem.
Az alfát meg a viselkedése teszi alfává, nem az, ahogy kinéz. Funfact: mindenki más társaságban és más helyzetben tud alfa lenni. Egyébként maga a fogalom nem sokkal az után meg lett cáfolva, hogy kitalálták, csak szeretik még a köztudatban használni.
21L
17# Hát most mondd, hogy nem Pintér Nati az álomnő minden normális férfi számára! :D
(Nemtom melyik ő, túl rövidek a képkockák, valamelyik szőke, de mindkettő főnyereménynek tűnik, szóval mindegy! XDD)
Nem tetszenek a kétajtós szekrényre gyúrt, kopasz férfiak.
Lehet nem vagyok elég jó nő...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!