Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy csajoknál sikertelen "lúzer" férfi hogy juthat ingyen szexhez?

Figyelt kérdés
Százszor ki lett már itt tárgyalva, hogy menjenek prostihoz. Most másik oldalról megközelitve, ingyen hogyan juthatnak testi érintkezéshez nővel?

2017. aug. 11. 14:48
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Én sem tartom magam valami magymájer kategóriának, de sportolok, aránylag jó fizikzmom van. Itt gyk-n írogattam egy csajjal, aki egyszercsak random felajánlotta hogy szexeljünk, miután képet cseréltünk. Szóval itt is próbálkozhatsz, vagy tinderen, ott is sok a filléres ribi. De mégjobb. Ne tedd magad ebbe a kategoriába, és fogj egy aranyos csinos rendes lányt, és vele is megoldhatod idővel. Egyébként meg ne magadat minősítsd külsőd alapján. Én is magamat rondának tartottam régen, de rájöttem, hogy hagyni kell másnak, hogy eldöntse, hogy tetszek neki vagy sem. Ne tudd meg hány lány volt, akinek tetszettem, csak nem tudtam róla, mert elképzelni sem tudtam, hogy olyan mint én tetszene nekik. Ne hanyagold el magad, beszélgess lányokkal, és össze fog az jönni. Képes vagy rá tesa!
2017. aug. 11. 16:07
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

"Egy lúzernek nincs ilyen könnyű dolga."

Senkinek sincs könnyű dolga, kérdező. Senki sem kapja ingyen a szexet. Mindenki sok energiát fektetett bele, amíg olyan pasi lett, akit nem hajtanak el a csajok. A csajozás ilyen műfaj. Pofára esel, felkelsz, és megpróbálod mással, máshogy. Ez az egyetlen módja a tanulásnak.

2017. aug. 11. 17:43
 13/18 anonim ***** válasza:
0%
Hidd el inkább lennék újra lúzer,mint aszexes nővel élő.
2017. aug. 11. 17:47
 14/18 anonim ***** válasza:
Ingyen sajt az egérfogóban, komám. Ideje lenne megtanulnod.
2017. aug. 11. 19:40
 15/18 anonim ***** válasza:
#14es nagyon jól beszél figyelj rá,ami könnyen jön azzal lehetnek bajok!
2017. aug. 11. 20:10
 16/18 anonim ***** válasza:
90 éves siket és vak csajoknàl kifejezetten sikeres is lehet.
2017. szept. 17. 21:30
 17/18 anonim ***** válasza:
Én eleve a gondolkodásod miatt tartalak lúzernek. Nem a pina a legfontosabb egy lányból... 29/F
2017. szept. 17. 22:53
 18/18 anonim ***** válasza:
Szexelj férfiakkal.
2017. szept. 17. 23:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!