Korrekt, nem lehúzós FÉRFI modellügynökség?
Egyáltalán Budapesten létezik ilyen? :D
Már 6-nál voltam, de idáig mindenhol ugyanaz van...
Elvileg az adottságaim jók, magas vagyok, sportos, sármos.
De az általam "meglátogatott" modellügynökségeknél portfóliót szeretnének velem csináltatni, ami természetesen önköltséges (de a regisztrációs ingyenes...). Mindegyik arra hivatkozik, hogy a megrendelőnek egy profi szintű portfóliót kell mutatni, hogy lássák, komolyan gondoljuk e az együttműködést. Vannak egyéb kiadásaim is, így nem áll lehetőségem arra, hogy egy plussz, extra dologért fizessek (nem is keveset) a kilátástalanságért. Nem értem, hogy akkor miért készítenek műtermi "próbafotókat" ?... Az mindjárt másabb lenne, ha elkészíti az ügynökség a portfóliót ha nincs, és a legelső adandó munka béréből meg levonja, az ilyesmibe még benne is lennék, mert tudnám, hogy ténylegesen lesz munkám.
Aki tud egy korrekt, nem lehúzós modellügynökséget Budapesten, annak nagyon megköszönöm a válaszát! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!