Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha gazdagok lennétek számítana...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha gazdagok lennétek számítana a másik anyagi helyzete?

Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogyha az egyik fél pénzes, akkor ő megtehet kb mindent. Bárhová elutazhat, bármit megvehet. A másik átlagos keresettel ezt nem tudná megtenni. Mert a szegényebb nem várhatja el, hogy mindenhová cipelje magával és úgymond a felső körökben mozogjon ő is vele. Meg a szegényebb frusztrálttá válna, hogy úgymond ki van szolgáltatva a gazdag párjának, szóval előbb utóbb veszekedésnél vagy valamikor úgyis előkerülne, hogy de mindent én álltam szóval kuss a neved. Ti hogy látjátok?
2017. aug. 9. 21:01
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Én jól keresek. Nekem inkább az számít, hogy mi a másikban a potenciál. A párom nem keres túl sokat, de tanul, megvannak az ambíciói és a tervei, és folyamatosan tesz azért, hogy változzon a helyzet. Érezni rajta, hogy a jelenlegi munkája a fél fogára sem elég, ennél sokkal összetettebb, komolyabb, felelősségteljesebb téma kell neki.

Valamennyi problémát persze okoz ez, de elég jól megoldjuk, hogy ne érezze magát sem kiszolgáltatottnak, sem kiszolgáltnak.

2017. aug. 10. 08:19
 12/13 JoeArmstrong válasza:
40%

A férfiaknak általában nem számít, ha a csaj szegényebb.

A nők viszont maximum kényszerből állnak össze náluk kevésbé tehetős férfival.

2017. aug. 10. 09:41
 13/13 anonim ***** válasza:
Én elég jól keresek, engem nem zavarna ha a lány keveset keres. Csak továbbra is legyen szorgalmas, vezesse a háztartást, stb... Az viszont zavarna ha én keresnék keveset és a nő keresne annyit amennyit most én. Egy utolsó szerencsétlenségnek érezném magam. Az tuti nem működne szerintem. 24f
2017. aug. 10. 18:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!