Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, ti hol ismerkedtek?
Társkeresőztem, de négy éve egyre nagyobb csőd. Minden pofátlanul fizetős, na meg időpazarlás. Nem jön be.
Érdekelne más lehetőség. Nektek mi jött be?
Meditálj sokat.
Mindenhol, hol lehetőség van rá.
Még nekem sem jött be. Ja nem is társkeresőzöm, mert eleve előítéletem van vele kapcsolatban.
Szóval bocs segíteni nem tudok, de azért írtam, mert ráérek.
Személyesen nem is próbálkozol? Csak társkereső?
4 év nem kevés. Kb azóta "ismerkedem" én is.
Igen ha en.sugarzom. de az ismerkedes ketoldalu dolog. En lehet ismerkednek meg tok happy vagyok stb ha a masik fel le sem tojik, elutasit, unalmaban beszelget velem, vagy elutasit.
Tehat jo dolog hogy te valtozz, meg te legyel ilyen meg olyan, te tegyel erte stb. Szerintem nem lehet nagyon befolyasolni.
# 5
Ha úgy nézel ki, mint a szorulásos versenyló s egy mondat után, akkor persze nem visznek a pályára és rád sem néznek többé...
Nem megjátszani kell a leírtakat, hanem azzá lenni...
Én már sehol. Sikerült még idejében rájönni, hogy a nők feleannyit nem érnek, mint amennyit kínlódni kell velük, és választom inkább a nyugalmas, boldog szingli létet.
Előbb-utóbb veled is ez lesz, Kérdező. Csak nem mindegy, hogy most, sérülésmentesen, vagy ötszázezer pofáraesés után jutsz el ide. Your choice, m'friend.
Azért annyi csak nem . :)
Soha nem tudhatod mikor találkozol vkivel akivel kölcsönös a szimpátia.
Légy nyitott az új ismeretségre és mosolyogj sokat, aggodalomra nincs ok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!