Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire valósak ezek az állítások?

Figyelt kérdés

- nőknek a pénz és külső számít

- kövér csóró pasiknak nem lehet csinos barátnője

- Minden pasi csak a szexre megy

- iszonyatos férfi többlet van

2017. aug. 9. 07:48
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
27%

Őszinte válaszok:

1, igen. a nőknek fontos a pénz és az egzisztencia. beléjük van kódolva, hiszen régen úgy szerezted meg a nőt minnél dominánsabb voltál, és versenyben legyőzted a többi hímet, most ugyanezt a pénnzzel tudod megtenni. A külső is számít!!!

2. nem valószínű. igen ritka eset. akkor irtózatosan angy dumának kell lennie hogy bomba csajt szedjen össze, kövér átlag pénzes csávó.

3. nem igaz. én pl sosem csak szex céljából hajtok egy nőre, ha látok benne ambíciót egy kapcsolatra. ez viszonylag hamar kiderül.

4. igen. kisvárosban élek, 30 ezres, alföldön van. Foggalmam sincs hol vannak a huszonéves nők...bárhova megyek: pub, tópart, disco, kocsmák, konditerem kinti rendezvények..valami hihetetlen hogy 80% férfi MINDENHOL...elképesztő. Szinte hányok már tőle.

Politikus válaszok, amit majd a nők írnak:

1. nem számít a pénz, a külső, ha megfog benne valami (ahha ja :D, érdekes, de mindig csak a módosabb jóképűekbe fog meg valami hmmmm :D )

2. persze hogy lehet, az én pasim se adonisz de jólelkű stb (ja ja, meg 1 évbe 4x mentek nyaralni, síelni welness 7 vége stb mert van miből)

3. igen,. minden pasi csak a szexre megy undorítóak fujj (ha nema rra mennénk, meg nem hajtanánk a nőket, meg itt menne a hiszti, hogy hol vannak az igazi férfiak..senkinek sem kellek senki nem akar megd/*/gni brühhühühüü)

4. nicns férfitöbblet. a normális nők vannak többségben, de tele van minden szexre hajtó link, drogos pasikkal , akik komolytalanok stb (ahha hol a francba van nőtöbblet? attól h van 2 30 as szingli barátnőd, még nincs nőtöbblet, csak hatalamas igények :D )

26/F

true story.

2017. aug. 9. 08:08
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Hát...ki milyen körökben mozog.

1. Nem elsődleges, de nyilván fontos. Az én ismeretségi körömben az a divat, hogy a fiatalok együtt alakították ki az egzisztenciát, a volt férjemnek pl semmije nem volt 32 évesen amikor megismertem. Szerintem az értelmes arányok fontosak.

2. Elvileg előfordul, bár az igazat megvallva ritkán, és ezen nincs mit csodálkozni. Én ismerek több ilyen párt, de harmincas korosztály. A fiataloknál manapság a külső sokkal fontosabb, ezt én is látom.

3. Nem igaz, bár sokan igen, és sajnos ezekkel vannak tele a társkeresők.

4. Statisztikailag nem igaz, a megoszlás más kérdés (mit tapasztalsz egy faluban, kis városban, nagy városban, fővárosban) illetve nem mindenki a vele korban összeillő párral van. De ettől még nincs "iszonyatos" férfi többlet. Illetve észrevettem, hogy ha van valahol három magányos pasi és mondjuk öt nő, akik nem vonzóak, ducik stb akkor a pasik azt mondják, hogy nincs nő. Mert azokat nem tartják nőnek. A statisztika meg kemény dolog: ott bizony nőtőbblet volt :-)

2017. aug. 9. 08:34
 3/15 anonim ***** válasza:
91%
Ezeket csak állításokat csak azok mondják, akik szellemileg igénytelenek és mindig is azok lesznek. Ilyenekkel nem foglalkozok.
2017. aug. 9. 08:36
 4/15 anonim ***** válasza:
91%

1. Akadjatok már le róla, mert ez szánalmasabb, mint a "lapos a Föld" teória. Normális nő szóba sem áll olyan idiótákkal, akik ebben az álomvilágban élnek. Amúgy meg azt lehet kihasználni, aki hagyja. Ha te úgy tolod a pénzed a nő elé, mint ahogy egy nő tárja szét a lábait bármilyen jóp kinéző jött-mentnek, ne csodálkozz, hogy valaha téged fog tisztelni vagy szeretni. Sekélyes gondolkodás.

-Arról nem hallottál, hogy mindenkinek van egy egyéni ideálja, ami általában elég széles skálán mozog, ellentétben az aktuális divattal? Az anorexiás kifutómodellek korszakában is volt, aki a telt nőket szerette, az izmos pasik és nők korszakában is van, akinek ez nem jön be. Nekem sem, csak magamon. Ennek ellenére egészségtelenül élni sosem lesz vonzó, de ugye kinek hol vannak az igényei. Én figyelek arra, mit eszem, és sportolok, és ahogy nem nézem jó szemmel azt, ha valaki dohányzik mellettem, azt sem fogom, ha mással (elhízással) kockáztatja az egészségét. A macis tetszik, az elhízott nem. Van, akinek meg az tetszik, ismerek olyat is, egész normálisan néz ki. Ennek ellenére általában az ember olyan kaliberű emberrel bírja hosszú távon, aki azonos mennyiségű energiát fektet magába. Egy igénytelennel sem bírnám, de egy szolis szépfiúval sem. Nem az én kategóriám, ahogy annak a pasinak sem az egy magára figyelő, csinos, karcsú nő, aki semmit sem tesz a testéért szinte. Hormonproblémával meg ne gyertek, a lakosság töredéke nem tehet csak a kövérsége ellen...

A pénz továbbra sem érdekel, felnőtt férfitől elvárom, hogy képes legyen magát eltartani 30 éves korára legkésőbb, és tudjon félretenni. Ugyanezt tudom garantálni is, így menni fog a gyerekvállalás is, közös munkával.

3. Baromság. Ember a férfi is, ahogy a nő. Vannak nemi különbségek, de annyira túltoljátok ezt, hogy az nevetséges. Sokkal kisebb a szakadék a két nem között (egyre inkább, mivel a neveltetés sem a hagyományos "férfi vagy, ne bőgj" keretben zajlik), mint azt egyesek gondolják. Tucatnyi fiú barátom van, illetve nekem is volt nem egy párkapcsolatom, láttam férfit jobban keseregni/sírni, mint nőt, és sajnos láttam férfit idegileg ingatagabbnak is, mint nőt. Nem mindig punciság az érzelmek megélése, de a hiszti egyik nemnél sem érett emberre vall. Én legalábbis megvetem, pont úgy, ahogy azt, akinek annyira gyér az érzelmi világa, hogy képtelen elköteleződni, és csak dugni akar. Nőben is van ilyen, főleg a korombeliek. Várom, hogy felnőjenek.

4. Nincs. Keress statisztikákat, normálisan elvégzett mérésről. Nem, a szennylapok és randioldalak zagyvaságai szerző és felhasznált irodalom nélkül nem tekinthetők sem szociológiai, sem pszichológiai értelemben, sem más tudományban értékelhetőnek.

Amúgy csak én akarnám elásni, vagy legalábbis szaműzni az életemből azokat az embereket, akik ezeket a hülyeségeket nyomatják, vagy más is? Csak azért kérdezem, mert nálam ilyen ostobaságok állítása és ekkora csőlátás meg elvakultság már puszta emberi kapcsolatban is kizáró, mert egyszerűen lehúz és csak felidegesít, hiszen magyarázhatsz az ilyeneknek észérvekkel, a valóság nekik úgy is az, amit ők akarnak látni...

21L

2017. aug. 9. 08:58
 5/15 anonim ***** válasza:
Az a pasi nem megy csak a szexre aki màr érettebb lelkileg is és vàgyik egy igazi nőre!
2017. aug. 9. 09:17
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Drága #5, nekem jelenleg nincs párom, és nem anyagi alapú lenne a választás, ahogy eddig sem volt az. Volt már olyan párkapcsolatom, ahol úgy oldottuk meg az anyagiakat, ahogy mondtam, és a következő is ilyen lesz. Ha nem hiszel nekem, azzal nem tudok, és nem is akarok mit csinálni, nekem nyugodt a lelkiismeretem.

Az zavarna, ha én ott tartanék, hogy akarok gyereket, van rendes fizetésem, tudok belőle annyit félretenni, amennyiből gyerek nélkül el tudok menni nyaralni, meg meg tudok engedni nagyobb kiadásokat időnként, és amennyi gyerekkel együtt elég arra, hogy eltartsam őt és magamat is. Ha a férfi is hozza majd ugyanezt, akkor merek nyugodtan bevállalni gyerekeket, hiszen ha bármi baj történik, tudok rá támaszkodni, meg nem kell a szülőszobáról a munkahelyemre rohanni, különben éhen döglünk. Nekem nem kell semmit adnia. Adjon szeretetet, figyelmet, élményeket, szép közös éveket, ez érdekel. Én is tudom ezt adni. Ezen kívül, csak feleljen a saját, meg majd a gyerekünk életéért, ahogy én is fogok. Azért meg ne szarrágóskodjunk már, hogy ünnapnapokon illik egymást megajándékozni valamivel, függetlenül attól, hogy az mennyibe kerül. Ha valaki akkora balfäsz, hogy félmilliós gyémántgyűrűket vesz a kedvesnek, holott semmi köszönet nincs benne, akkor meg is érdemli, hogy kihasználják. Csakhogy az embert nem egyik napról a másikra teszik lóvá így. Adjon annyit, amennyit úgy érez, hogy szeretne adni, én is ezt fogom tenni. Lehet, hogy nem érek a nyomába, mert többet keres majd jóval, vagy épp fordítva, de az alapelváráson túl rohadtul nem érdekel, mije van.

2017. aug. 9. 09:29
 7/15 anonim ***** válasza:
0%

itt ezt írod.

de biztos vagyok benne hogy a kovetkező párod egy sikeres, módos ember lesz, jó kocsival, pénzzel.

nincs ezzel baj.

de akkor ne prédikálj itt hogy nem számít itt semmi.

Te is szívesebben vagy olyannal aki elért valamit az életében, jól keres, jó kocsija van, és még ki is néz valahogy...

jogos hogy őt választod, az albérletes, átlagmelós, átlagautós sráccal szemben, aki tényleg csak szeretetet tud adni, semmi más. (nyaralást sem, semmit)

de kérlek akkor itt miért írod hogy nemszámít, miközben mindenki tudja hogy igenis számít az egzisztencia, de nem ismeritek be magatoknak sem!

2017. aug. 9. 09:43
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

#5 neked most az a bajod, hogy ronda, csóró, hülye vagy, és nem találsz magadnak átlagos vagy afeletti nőt?

Az "iszonyatos" férfitöbblet kb. korcsoportonként 5000 fő. Országos szinten! Tehát ha valaki 30 évesen is ott tart, hogy még nem volt barátnője, az nem az "iszonyatos férfitöbblet" miatt van, hanem valószínűleg a kvalitásai miatt van sz.póágon.

2017. aug. 9. 09:46
 9/15 anonim ***** válasza:
5-ös, óriási különbség van aközött, hogy valaki a "pénzre megy" és aközött, hogy annyit vár el amennyit maga is nyújtani tud. Óriási különbség. Nem gondolom azt, hogy a pénzre megyek és nem várom el hogy egy férfi nekem anyagi jellegű juttatásokat adjon, és a kocsit sem várom el. De azt jogosan elvárom, hogy el tudja magát tartani egyedül is, ahogyan én is teszem. Jogosan várom el, hogy a programokból a saját részét fizetni tudja (én is fizetem a sajátomat) és ne verje földhöz egy színház, egy étterem néha néha. Tudom, egy csóró munkanélkülinek ez már anyagiasságnak számít, de engedtessék meg, hogy tartsak el senkit, ahogyan engem sem kell eltartani. Ébresztő, ez nem anyagiasság hanem ésszerűség!
2017. aug. 9. 09:47
 10/15 anonim ***** válasza:

#8, ahogy mondtam, egy ostoba, csőlátású embernek magyarázhat az ember, úgy is csak azt veszi észre a valóságból, amit ő akar...:)

Én köszönöm, ismerem magam, tudom, mit miért mondok és teszek, veled ellentétben logikus és következetes embernek érzem magam. Ha neked valami fáj a nőkben, ne az én soraimba magyarázd bele magadnak az igazolást.

Ott buktok el, hogy ahelyett, hogy szembenéznétek magatokkal, ilyen, és ehhez hasonló nevetséges dolgokkal takaróztok. Lehet így élni, csak mondjuk nem érdemes. Még ha kétségkívül kényelmesebb is.

2017. aug. 9. 10:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!