Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25 éves vagyok, és még szűz. Gáz ez? Mit csináljak?
Nem akarok prostihoz menni, egyszerűen lelkileg nem bírom rávenni magam. Múltkor már ott voltam, de hál'istennek valamiért nem vette fel, amikor odaértem, így nem lett belőle semmi. A gondolatától is irtózom, hogy valaki csak sóhajtson egyet, hogy "már megint valami 25 eves szűz idióta", lezavarjon, és elkérje a pénzt. Én úgy érzem, több van bennem ennél.
Amúgy nagyon frusztrál ez a tudat, mert úgy érzem, mindenki különb nálam, és minden haverom kiröhögne, ha megtudná. Kicsit utálom is magam ezért, nem tudom, higy jutottam el idáig. Félek, hogy így maradok. Keresgéléssel meg egyszerűen nincs szerencsém. Nem nagyon éreztem még azt, hogy megakadna rajtam egy lány szeme, kb egy kezemen meg tudnám számolni, hány ilyen volt. Azt mondják, jól nézek ki, szerintem valamiért tudat alatt taszítom őket. Volt, aki szeretett, és nem becsültem meg eléggé. Azóta is bánom, és nagyon hiányzik.
Ha nem akarsz prostihoz menni, akkor marad az, hogy kigyúrod magad jól, vagy kőgazdag leszel, és akkor döglenek majd utánad a nők.
Máskülönben esélytelen vagy, csinálhatsz bármit, le fognak koptatni a nők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!