Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 25 éves vagyok, és még szűz....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

25 éves vagyok, és még szűz. Gáz ez? Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Nem akarok prostihoz menni, egyszerűen lelkileg nem bírom rávenni magam. Múltkor már ott voltam, de hál'istennek valamiért nem vette fel, amikor odaértem, így nem lett belőle semmi. A gondolatától is irtózom, hogy valaki csak sóhajtson egyet, hogy "már megint valami 25 eves szűz idióta", lezavarjon, és elkérje a pénzt. Én úgy érzem, több van bennem ennél.

Amúgy nagyon frusztrál ez a tudat, mert úgy érzem, mindenki különb nálam, és minden haverom kiröhögne, ha megtudná. Kicsit utálom is magam ezért, nem tudom, higy jutottam el idáig. Félek, hogy így maradok. Keresgéléssel meg egyszerűen nincs szerencsém. Nem nagyon éreztem még azt, hogy megakadna rajtam egy lány szeme, kb egy kezemen meg tudnám számolni, hány ilyen volt. Azt mondják, jól nézek ki, szerintem valamiért tudat alatt taszítom őket. Volt, aki szeretett, és nem becsültem meg eléggé. Azóta is bánom, és nagyon hiányzik.

2017. aug. 7. 23:49
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Szerintem senkit se erdekel hogy szűz vagy,

minket főleg nem, de aki majd szeretni fog stb azt meg egyáltalán nem.

2017. aug. 7. 23:53
 2/13 anonim ***** válasza:
Nem gáz, inkább szedd össze magad és alakíts ki valami normális kapcsolatot egy nővel :)
2017. aug. 8. 00:05
 3/13 anonim ***** válasza:

Milyen kitételed van azzal a lánnyal szemben, akivel lefeküdnél? Külsőségek terén magasok az elvárások? Szerelem szükséges lenne neked ehhez?

Ha tudnám, hogy megfelelek, talán még fel is ajánlanám magam.

2017. aug. 8. 00:38
 4/13 anonim ***** válasza:

Az nem gáz hogy az vagy...

Az viszont igen ha görcsösen akarsz tenni ez ellen, mert egy tapasztaltabb értelmesebb nő észrefogja venni hogy mire megy ki nálad a játék, és onnantól kezdve 22-es csapdája.

Maradj laza, természetes, keress valami tevékenységet/hobbit ahol lehet ismerkedni, kelj fel a gép elől és ismerkedj. De csak természetesen.

2017. aug. 8. 01:36
 5/13 anonim ***** válasza:
Engem is ritkán vesznek észre a nők, de pl. szombaton a buszra felszállva megakadt a szemem egy csajon és bizony neki is rajtam. Szóval van esély, de ehhez egészen Spanyolországig jöttem. :D Amugy meg én sem mondom el senkinek sem a dolgot. Rokonokon kívül egy ember tudja, senki másnak nem mondom el.
2017. aug. 8. 07:55
 6/13 anonim ***** válasza:
47%

Érdekes számomra, hogy szeretve lenni akarsz.

De azt nem olvastam, hogy szeretni akarsz.

Amíg csak magaddal foglalkozol, addig taszítani fogsz.

2017. aug. 8. 08:44
 7/13 anonim ***** válasza:

Nem gáz.

Nem te vagy az első a történelemben aki még 25 évesen szűz.

Hidd el tőled idősebbeknél is előfordult már.

A mai világban ez már nem úgy működik mint régen, nem értem miért kéne szégyenlened.

Minden átértékelődött. Később alapítanak családot, mert biztosítani akarják a gyerekeik jövőjét.

Most az jó lenne, ha olyannak adnád oda aki lesz.ja, vagy egy vagy a többi pasi közül, vagy egyáltalán nem is értékelné.

Az első élmény mindig nagyon meghatározó, ne akarj nehéz helyzetet magadnak, inkább keress vmi hobbit, ami segít kitisztítani a gondolataidat.

Jól határoztál.

Hidd el lelkileg csak bántana, ha így tennél, ahogy leírtad.

No para. Inkább várd meg az igazi partnert.

Egyáltalán nincs gond ezzel.

Rendben van.

2017. aug. 8. 09:42
 8/13 A kérdező kommentje:

"Milyen kitételed van azzal a lánnyal szemben, akivel lefeküdnél? Külsőségek terén magasok az elvárások?"

Nem olyan magasak, csak azt akarom, hogy bejöjjön arcra és alkatra. Biztos van, aki szerint ez baj, de én úgy vagyok vele, hogy egyszerűen kell a vonzalom, akár akarjuk, akár nem.

"Szerelem szükséges lenne neked ehhez?"

Nekem mindig gondjaim voltak annak a meghatározásával, hogy mi a "szerelem". Egyy darabig azt gondoltam, hogy az, amit kamaszként éreztem az osztály akkori múzsája iránt, de abban így utólag visszagondolva elég sok idealizálás volt. A lány pedig azóta elviselhetetlen, affektáló csitri lett. Nem tett jót neki, hogy ráébredt a vonzerejére.

Szerintem a szerelem az hosszabb folyamat eredménye. Nem tom, van-e értelme egyáltalán szerelemről beszélni az első aktus előtt. Nem inkább azután alakul ki?

2017. aug. 8. 11:35
 9/13 A kérdező kommentje:
Pl most tavasszal is volt egy lány, akivel elveszíthettem volna, de azért nem akartam, mert hosszú távra nem tudtam neki megígérni magam, mert nem tudom annyira elképzelni magamat vele hosszú távon, ő meg nem az a "csak szex és más semmi"-típus. És eddig csak ilyen barátnőim voltak, akikkel akkor és ott ezt éreztem. Átverni és otthagyni meg nem akarok senkit.
2017. aug. 8. 11:40
 10/13 anonim ***** válasza:

"Mit csináljak?"

Keresd meg a másik 50 ezer ilyen kérdés kiiroját és alapítsatok egy országot szűz föld néven.

2017. aug. 8. 17:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!