Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Főleg nők tanácsa érdekelne. Értelmes, célokkal rendelkező pasas akinek kicsit megingott az önbizalma hogyan ismerkedjen?
El kell hívnod nőket randira. Ennyi a titok, ha ezt nem tudod megtenni akkor ez a baj.
Tudom hogy nem egyszerű, nekem sem az...
Nem mástól várom. de te is tudod, hogy a legjobb önbizalomnövelő egy barátnő. Mint írtam, ez kicsit egy ördögi kör.
Kösz a biztatást.
Amúgy érdekes, hogy egy kivételével csajoktól nem kaptam semmilyen jó tanácsot. Kíváncsi lettem volna ezzel kapcsolatban lányok véleményére.
Először is tudni kellene,hogy mitől ingott meg az önbizalmad,mert akkor tudnál rajta magadtól is változtatni és nem a másik nemtől várnád a megerősítést.
Ha van önbizalmad akkor pedig az ismerkedés is könnyebben fog menni ill. nem veszed fel annyira a visszautasítás sem.A mosoly meg a kinevetés nem ugyanaz ,nem is értem,hogy nem tudod megkülönböztetni.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!