Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A külső befolyásolja az ízlést?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A külső befolyásolja az ízlést?

Figyelt kérdés

Azért gondolom ezt így mert sokszor azt látom hogy egy macis elhízott pasi sokszor kövér nővel van, vagy egy sportos pasik vékony nővel stb.

Akkor most a kövér emberek a kövér emberekhez vonzódnak?

2017. aug. 7. 07:28
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Van egy tévhit, miszerint a kövér embernek a kövér ember tetszik. Rohadtul nem így működik a dolog. Nekünk is a szép tetszik, csak van, aki inkább lejjebb adja az igényeket, hogy legyen valakije. Én inkább bízok a nagy számok törvényében és rossz esetben inkább maradok örökszűz, minthogy egy számomra egyáltalán nem vonzó párral leálljak, "jobb a semminél" alapon.
2017. aug. 7. 13:09
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
És ha adott ember lefogy, akkor a vékony nők fognak neki tetszeni?
2017. aug. 7. 13:10
 13/21 anonim ***** válasza:
24%

Ha a másikkal szemben van igényed, akkor magaddal szemben miért nincs?

2017. aug. 7. 13:13
 14/21 anonim ***** válasza:
Ez nem éppen így van. Láttam én már duci pasit vékony nővel, és fordítva is.
2017. aug. 7. 13:51
 15/21 anonim ***** válasza:

@13

Miért kellene összefüggnie a kettőnek?

2017. aug. 7. 14:01
 16/21 anonim ***** válasza:
15 Mert egy igenyes ember az eletben nem fog osszejonni egy igenytelennel.
2017. aug. 7. 14:32
 17/21 anonim ***** válasza:

Talán azért, mert miután neked igényed a másikkal szemben, hogy ne legyen elhízott, így teljesen jogosan várhatja el ő is tőled ugyanezt.

Ez jó esetben egy változtatható dolog, így te is tehetnél érte, akkor nagyobbak lennének az esélyeid.

Ha elvárod, hogy a társad önmagára igényes legyen, akkor minimum, hogy te se legyél egy igénytelen disznó...

(Pláne férfiként ne, mivel ott nem jellemzőek annyira a hormonális változások, nincs menstruáció, nincs PCOS szindróma, sem fogamzásgátló gyògyszerek szedése, bár normális nő sem szed ilyen szarokat, nincs terhesség, sem szülés, sokkal könnyebb megőrizni egy normál, átlagos testalkatot. És akkor nincs síás, hogy "Miért nen kellek a jó csajoknak, igaz kicsit szorít az XXL-es gatya, de jó szívem van, meg sokat viccelődök meg anyu szerint helyes pofikám van, de mégsem érdeklem a csinos szép nőket, ez olyan igazságtalanság 😭😭😭")

2017. aug. 7. 14:37
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
És miért gondolja mindenki azonnal, hogy aki kövér, az egyből igénytelen is? Teszem azt, a dohányosokkal szemben miért nem él ez az elképzelés? Külön tetszik, amikor az egészségre hivatkozva nem kell valakinek egy túlsúlyos ember, majd másnap összeáll egy bagóssal, mert az valóban ezerszer egészségesebb dolog. :'DD
2017. aug. 7. 14:42
 19/21 anonim ***** válasza:

Dohányossal sem állnék MÁR össze.

De kezdjük a másikkal. Egész tinikoromban kövér voltam, és csak híztam. 21 évesen 90 kg-osan mentem szülni. Másfél évre rá életmódot váltottam. De csak én. A szintén kövér élettársam mindebbe $zart bele, neki az volt a legfontosabb, hogy mit egyen... Én le tudtam fogyni... Mi szétmentünk (nem ezért, de ez is elég illúzióromboló volt, ha én képes vagyok valamire, Ő miért nem... amíg kövér voltam, nem is ácsingóztam a jó palikért, mert tudtam, mik a lehetőségeim. Azóta, hogy jobban nézek ki, köszi, meghagyom a macikákat a ducijuciknak...)

(A cigire annyi, én is volt idő, hogy dohányoztam. Érdekes módon le tudtam szokni, és azóta zavar, ha valaki rendszeresen szívja. Évi 3-4 szál cigit elszívok buliban, és ennyi.)

2017. aug. 7. 14:53
 20/21 anonim ***** válasza:

Én kövér nő vagyok, és nem kell kövér pasi. Majd ha szépen lefogytam, akkor keresek olyat, amilyen tetszik. Addig nem alkuszom meg.

De nem is várom el vagy csodálkozom, hogy miért nem tetszem az izmos pasiknak.

2017. aug. 7. 15:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!