Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 25-30 éves nőnek tényleg ilyen rohadt sietős a komoly kapcsolat találás már? Egyszerűen nem értem hová kapkodnak
Férfi vagyok és 35 éves korom előtt eszembe sem jutna elkötelezni magam egy életre valaki mellett. Annak úgyis csak válás lenne a vége, ennek 90% a valószínűsége a mai világban. Annak meg mi értelme, hogy ott álljon az ember a 40-es éveiben vagyona jelentős részétől megfosztva, 2 gyerekkel és teljesen egyedül és tanácstalanul.. már pedig ez lesz ha valaki fiatalon házasodik.
Mi bajuk van a 25-30 éves nőknek, hogy egy férfira már úgy tekintenek mint örök partnerükre? Egzisztenciáját is nézik meg minden, minek? Nem korai még?
Ha előbb meg akarsz gazdagodni, majd utána gyereket, akkor sosem lesz gyerek.
Ha valakinek nem a legfőbb célja a gyerek és a család, akkor vajon mi a legfőbb cél?
A kérdező meg egyszerűen egy idióta.
F
Én 28 vagyok de semmi ilyet nem tapasztaltam, h sietnének ?
Am szerintem gyerek miatt lesz ha az van.
F
"Ha valakinek nem a legfőbb célja a gyerek és a család, akkor vajon mi a legfőbb cél? "
Minderinek más, hobbi, munka, tanulás, utazás... embere válogatja.
Tudod ki akarna 30 fölött azzal foglalkozni, hogy valami komolytalan palinak tanítgatja, hogyan kell együtt élni. :D Főleg, hogy 35 fölött az ember már bizony rigolyásabb, mint 25 éves korában, nehezebb összeszokni a nulláról, fiatalabb korban könnyebb sokkal összecsiszolódni.
Meg mikor szüljön a nő szerinted, 45 évesen?
(Fun fact: az ismerősi körömben eddig csak olyanok váltak el, akik 30-35 évesen házasodtak.)
Nyilván van, aki semmikor, de ha akar, akkor nem 35 évesen jut eszébe, hogy társat keressen, akivel gyereket lehet csinálni. Szerinted azokról beszélek, akik el akarják szórakozni az életüket?
35 év felett már kockázatosabb a gyerekvállalás, értelmes ember pedig járásba, vagy tartós együttélés nélkül nem vállal gyereket.
25 évesen még lehetne idejük, de nem mindenki szereti félévenként váltogatni a partnerét.
23-as, elég szomorú, ha valaki csak a gyerekkel tud kiteljesedni, mert anélkül nincs, ami éltetné.
Én ha lesz gyerek jó, ha nem, az sem izgat, mert van hobbim, jó állásom, barátaim, de ha úgy adódik egyedül is teljesen jól elvagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!