Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 25-30 éves nőnek tényleg ilyen rohadt sietős a komoly kapcsolat találás már? Egyszerűen nem értem hová kapkodnak
Férfi vagyok és 35 éves korom előtt eszembe sem jutna elkötelezni magam egy életre valaki mellett. Annak úgyis csak válás lenne a vége, ennek 90% a valószínűsége a mai világban. Annak meg mi értelme, hogy ott álljon az ember a 40-es éveiben vagyona jelentős részétől megfosztva, 2 gyerekkel és teljesen egyedül és tanácstalanul.. már pedig ez lesz ha valaki fiatalon házasodik.
Mi bajuk van a 25-30 éves nőknek, hogy egy férfira már úgy tekintenek mint örök partnerükre? Egzisztenciáját is nézik meg minden, minek? Nem korai még?
80 évesen is összeházasodhatsz valakivel, az se biztos, hogy a halálodig fog tartani, ha nem a megfelelő partnert választod. Én 24 vagyok, férjnél, ugyan még babát nem tervezünk, de szerintem jobb is, hogy ilyen fiatalon megvan rá a lehetőségem. Egy nőnek szülni nem csak hipp-hopp 9 hónap és kipottyan a baba, fizikailag rendkívül megterheli a szervezetet, minél fiatalabban szül egy nő, annál jobban kiheveri, annál gyorsabban regenerálódik és annál kevesebb nyoma marad. Plusz igen, amit mondtak, senki sem fog olyan kapcsolatba (tudatosan, szándékosan) gyereket vállalni, ami csak tegnap kezdődött el.
Na meg az sem teljesen másodlagos kérdés, hogy vajon megáll-e az élet a gyerekvállalás után. Ha 35 éves korodban elkezded a próbálkozást, legyünk optimisták, azonnal összejön, akkor leszel 46 éves, mire 10 éves. Nagyjából ez az a kor (most így gyermektelenül, naivan gondolom), amikor otthon merném hagyni mondjuk egy hétig egyedül, ha a nagyszülők netalán nem elérhetők vagy nem tudják folyton elvállalni, hogy vigyázzanak rá. És persze, a 46 éves nem öreg még, de azért ha nem vigyázott magára, akkor elég lepusztult hatást tud kelteni, na meg ő maga sem érzi olyan fittnek magát. 35 évesen azért több kedved és energiád van még mindenre, és ha pl 25 éves korodban született a gyereked, akkor még gyakorlatilag fiatal szülő vagy, simán mehetsz nyaralni, építheted a házasságod, hogy esetleg ne válással végződjön, több energiád marad mindenre a gyerek mellett is, és mire már nem bírnád türelemmel meg energiával, addigra már amúgy is nagy lesz és nem is kell bírnod annyira. Érted a gondolatmenetet, ugye.
Azt meg fiatal házasként kikérem magamnak, hogy MINDENKÉPPEN válás lesz a vége a 35 éves kor előtt köttetett házasságoknak. Csomóaknál valóban ez a helyzet, de én személy szerint több olyan embert ismerek, aki 35 után házasodott és elvált, mint olyat, aki előtte és elvált. Már csak azért is (gondolom), mert aki leélt 35 évet egyedül, az sokkal nehezebben alkalmazkodik, nehezebben köt kompromisszumokat, megszokta már hogy ő hogy él, hogyan szereti vezetni a mindennapjait, és nehéz beleszokni meg elfogadni azt, ha valaki ettől eltérő ritmusban van mellette.
Szóval, röviden, szerintem egyáltalán nem korai.
Szerintem reális az hogy a 25-30 évesen a nők többsége már igen erőltetetten keresi a férjét, még ha addig k..va is volt.
Hogy miért? Mert 25-30 éves korukig vannak bombaformában(ha csak a genetikára hagyadkoznak) és utána egyre rosszabb felhozatalból választhatnak.
Tegyük fel egy 25-30 éves férfinak bőven van esélye akár egy 18 éves lánnyal is komoly kapcsolatot kialakítani, ameddig egy 25 éves nőnél azért ez max 23 éves srácot jelent, de inkább 25-28-at.
Ezzel nem azt akarom mondani hogy mindig ez van, de lényegében ez a helyzet, persze van kivétel.
Ráadásul minél később vállal valaki gyereket, annál nagyobb a generációs szakadék. 37 vagyok három 10 év körüli gyerekkel, tudunk együtt kempingezni, túrázni, kicsit vadabb dolgokat kipróbálni. Válást nem tervezek....
30 alatt általában elég könnyen összejön a baba, 35 felett gyakoribb hogy csak nehezen, bizonyos elváltozások gyakoribbak, előfordul hogy a második gyerek már nem fér bele az időbe.
Agyalás helyett lehet tenni a kapcsolatért, és akkor nem lesz válás.
Én nem sietek. Mondjuk nem akarok gyereket szóval nekem aztán mindegy, hogy mikor esek szerelembe ha egyáltalán megtörténik
Ha meg nem akkor szívesen leszek pénzes és menő 40es :D
Lássuk be, hogy a Nők 30 körül hozzák a legjobb formájukat, érettek, fizikálisan még jó állapotban vannak, saját egzisztenciával rendelkeznek,minden adott egy család alapításhoz csak a megfelelő partnert keresik. Tudatosan keresik, olyan férfiakkal már nem is törődnek aki egyik napról a másikra él és felelőtlen, azokat már 2-3 évvel korábban kipróbálták vagy elhajtották.
A tudatos párkeresés nem bűn, de ezt illik megbeszélni a randizások folyamán,mert később nagy sértődés lehet belőle. Ha valakivel nem közös a jövőkép, nem azonosak a tervek, akkor nem kell rabolni egymás idejét. Az őszinteség nagyon fontos dolog egy kapcsolatban, ha közös a cél és mindkét fél eszerint cselekszik, akkor működhet a dolog.
Egy csomó pasas azon kesereg, hogy idióta 25-30 éves nők, fa$zról fa$zra ugrálnak, csak a karrier meg a bulizás érdekli őket, komolytalanok, nem akarnak elköteleződni.
Erre itt ez a kérdés...
Én már nem értem ezt az egészet..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!