Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha a fiu nem néz ki jól, akkor marad az, hogy túráztatjátok hetekig, hogy kialakuljon a vonzalom? A szép fiuknál meg hamar kialakul és velük rövid idő után feküdtök le?
Tényleg vicces. :'D
Szóval ja... Aki nem jön be, azzal nem fekszem le. Sem pár nap után, sem évtizedek múlva, tehát nem foglalkozom vele úgy, mint férfival. Aki meg bejön, azzal akkor és annyiszor amikor és ahányszor megkívánjuk egymást.
Az, hogy téged kihasználnak, a te szegénységi bizonyítványod. Az általánosítás is.
És utána dobtak? Akkor valszeg még az ágyba se voltál jó, Zoli...
Amúgy a kérdésre válaszolva:
Nekem aki nem tetszik, azzal nem foglalkozom, és semmikor nem fekszem le vele.
Viszont akivel komolyat akartam, na azzzal jobban húztam az időt. Mivel akikkel hamar megvolt, abból semmi se lett soha.
válaszolok:
nekem is 24 óra egy nap és mivel én gyérebb kivitel vagyok, nekem kevesebb az energiám is.
ugyhogy nem elég, hogy kevsebbet szexelhetek, mitnt a jóképüek, még ez a kevés is sokkal többe kerül nekem :(
Látod Kérdező, a jóképűeknek emberileg bizonyítani nem is kell, nekik elég ha jóképűek :)
De kicsit se felszínesek ám a csajok, Á Á Á holmááááá' :D
Ez is csak jelzi, a nők mennyire felszínesek. Érdekesmódon a jóképű pasiknak nem kell belső értékeket virítani :D szánalmasak.
Lehet lepontozni akinek fáj az igazság, visszakapjátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!