Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szívatja magát sok pasi társkereső oldalakon?
Felmentem társkeresőre és borzalom volt.....jóval több férfi volt az oldalon, csomó levéllel bombázzák az ottani nőket, max nem vonzó nőknél lenne esélyed....
Legtöbb vissza sem írt vagy ha igen általában csak annyit írt, hogy bocsi nem téged kereslek...egy hét után elegem lett egyik este és azonnal töröltem magam...
Fogtam magam és kisétáltam a közeli parkba. Ott van egy kutya futtató, megláttam egy cuki beagle kutyust egy tök cuki szép lánnyal. Odamentem hozzá elkezdtem kérdezni a kutyáról. Elkezdtünk beszélgetni és tök szimpatikusak voltunk egymásnak nevettünk jól éreztük magunkat a beszélgetés végén elhívtam hogy este sétáltatás után mit szólna egy pohár italhoz a lány zavarban volt és mosolyogva igent mondott azóta körülbelül egy hónapja egy pár vagyunk.
Társkereső nála jóval rondább nők utasítottak el szóval nem tudom miért szivatják magukat az ottani férfiak élőben tényleg sokkal könnyebb.
Egyet kell értenem a kérdezővel. Élőben valóban másabb, bár neten egyszerűbb, azt írsz és amikor akarsz. Jelenleg én is szingli vagyok, közel a 30-hoz. Ebbe a nagy hőségbe viszont kénytelen voltam a társkeresőket használni, mivel 10-17h ig csak a 4fal között voltam. De mihelyst jön a jobb idő, megyek, és ismerkedek. Egyik társkeresőbe írta a lány: ,,Komoly kapcsolat céljából regisztráltam erre az oldalra!!!!!!Ha szeretnél velem beszélgetni kérlek ne csak a "sziánál" fejezzük be!!!!"
Erre én ráírtam, kérdeztem tőle valamit, a képeivel kapcsolatba. Mondanom sem kell, elolvasta, de cseszett válaszolni. Akkor meg minek írja ki hogy ne a köszönésnél álljunk meg? :/ Saját magát hazutolja meg :O Nem írtam neki vissza, hogy azért egy egyszavast választ írhattál volna...
Kérdező, szerencséd volt... Már alapból az, hogy van a közeledben egy ilyen hely ahova lejárhatsz önmagában nagy plusz.
Szerinted mekkora esélye van annak, hogy lemész egy parkba tegyük fel egy péntek délután (mert oda se jársz azért le minden nap csajozni), pont abban az órában ott van egy lány is, aki egyedülálló, nem épp az exe után vagy más után sóvárog, leáll veled beszélgetni, jól kijöttök sőt még randizni is elmegy veled? Maradjunk annyiban, nem sok.
Nem vagyok híve én sem az internetes ismerkedésnek, nem is akarom védeni, de élőben is legalább ugyanolyan nehéz.
Van barátja, siet, nincs kedve beszélgetni, utcán nem áll szóba idegenekkel, vagy egyszerűen nem is találkozok lányokkal mert nem olyan körökben mozgok. 5-re érek haza munkából, utána sok kedvem nincs kimozdulni meg amúgy sincs itt a környékemen nagyon rá lehetőség, hétvégén bulizok de az ottaniakból sosincs semmi komoly.. Szóval kb a net marad, de az se jó semmire és röviden ez a története hogy nincs senkim x éve.
Kérdező,igen biztosan mindenért én vagyok a hibás és a rossz. :D :D
Ezen mindig nevetek.
Nos szerintem százszor több nőnél kezdeményeztem élőben, mint te egész életedben.
Egy dolgot csinálok rosszul igen,nem születtem jóképűnek. És így a nők szóba sem állnak velem...
Én kérek elnézést,hogy nem olyannak születtem kb.
Az elmúlt fél évben Budapesten, minden héten legalább 2 nap elmentünk szórakozni,és beszélgetni,kezdeményezni nőknél is természetesen,ha úgy adódott.
Eredmény: Visszautasítások és megalázások sorozata. Nem volt olyan,aki legalább 2 mondat erejéig beszélgetni leállt volna velünk.
Pedig nem nyomultunk ezerrel,hanem kedvesen,értelmesen kezdeményeztünk beszélgetést,és nem is erőltetetten felszedni akartuk bárkit,hanem csak beszélgetni aztán lesz ami lesz alapon csináltuk...
26/F
" tök szimpatikusak voltunk egymásnak"
itt a lényeg !
Az extrovertált szexmachine helyimenőcsávók ingyen dugást keresnek, és rontják a valóban kapcsolatot kereső átlag piacát. A nők meg érthető módon menekülnek ettől.
A társkereső valóban hatástalan baromság, erőltetett húspiac, és nagyon pici az esély rá, hogy barátnőt találsz. Ha meg jóképű vagy és pénzed is van, miért társkeresőznél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!