Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Valóban 32 évesen nettó 160...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban 32 évesen nettó 160 ezres fizetéssel ne akarjak társat?

Figyelt kérdés
Több barát de nő is mondta hogy ennyi pénzzel ne akarjak barátnőt mert nagyon kevés és a nőknek több kell, pláne úgy hogy nem vagyok sármos helyes típus.
2017. aug. 6. 09:12
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
60%

szerintem átlagos kereset,nagyon sokan vannak akik minimálbért kapnak azaz70 ezer ftból élnek,nem nyaralnak sehol sem csak otthon.

Igen lehet társad!

Bárkinek bármikor lehet társa kortól,nemtől függetlenül,anyagi helyzettől függetlenül,származástól és kinézettől függően....

Nem létezik tökéletes Férfi se tökéletes Nő!

2017. aug. 6. 13:37
 22/27 anonim ***** válasza:
Ahol elvárás a nyelvtudás, esetleg több nyelv ismerete, ott lehet magasabb a fizetés, én még egy munkahelyemen sem kaptam nettó 160 ezernél többet (egyéb juttatásokat nem számolom, de azzal is max. nettó 170 ezer volt eddig a plafon) az elmúlt 10 évben, mert nem voltak hajlandók többet fizetni a munkáltatók, Budapesten, és nem alja munkáról van szó. Ebben volt közszféra és versenyszféra is vegyesen. Vannak cégek, akik meg eleve még ha meg is adják ezt a pénzt, egy részét csak zsebbe, feketén fizetik ki, mert nem éri meg nekik bérminimumnál többre bejelenteni. Az egyik volt munkáltatómnál folyamatosan nyirbálják meg a dolgozók bérét, juttatásait, mikor náluk kezdtem, akkor volt még SZÉP kártya, aztán egy év múlva spórolásra hivatkozva azt elvették, a fizikai dolgozóknak meghagytak valamennyi kiegészítő juttatást Erzsébet utalvány formájában, de csak nekik, mert ők kevesebb pénzt kaptak, mint az irodások, volt negyedévenként bónusz, ha sikerült egy tervet elérni, ez minden dolgozónak járt, aztán egy ideje (már elkerültem onnan, de tartom a kapcsolatot néhány kollégával) már csak félévente van ilyen bónusz, az összeget nem növelték, és azt is ritkábban adják, a tervet pedig olyan magasra emelték, hogy kb. nem is kapják meg a dolgozók. Ez egy nemzetközi cég magyar részlege, az átlag irodisták nettó 200 alatt kapnak (a vezetők kapnak többet, meg az üzletkötők)...
2017. aug. 6. 14:30
 23/27 anonim ***** válasza:
előzőnek van igaza, ez átlag feletti fizu.
2017. aug. 6. 14:57
 24/27 anonim ***** válasza:
9%

Akarni akarhatsz, de hogy találsz is, annak az esélye...háááát...ötöslottó teliltalálatra nagyobb az esély százalékos arányban.

#1, rohamosan csökken is Magyarország népessége...

#2 helyből kapta a mínuszt.

#7, még össze se jöttél a pasival, de már lakásvásárláson meg gyerekvállaláson töröd a fejed.

A másik meg: a kapcsolat KÉT emberen múlik, nem csak rajta. Vagy szerinted igen? Nos akkor nó komment.

#14, jóformán már csak ilyenek vannak/maradtak. Aki normális, az már egy évtizede elkelt. A selejt, aki nem kell senkinek, az maradt és gyűlik.

2017. aug. 6. 21:37
 25/27 anonim ***** válasza:
Szegény ember kézzel nőz.
2017. aug. 7. 08:10
 26/27 anonim ***** válasza:
83%
"Aki normális, az már egy évtizede elkelt. A selejt, aki nem kell senkinek, az maradt és gyűlik." - akkor ezért nem kellesz senkinek, te genetikai hulladék? Ja, bocs, te a "minőségi egyedüllétet" választod... :D :D :D
2017. aug. 8. 12:23
 27/27 anonim ***** válasza:
6%

#26 Csak nem tán magadra ismertél? Kongratyülésön, hogy ismét sikerült azzal a pár magányos agysejteddel valami lépcsőházi szellemességet ideböfögnöd. Nagyon tartalmas lehet az életed, kis komám, hogy semmi mást nem tudsz kezdeni az időddel, mint trollkodni. Remekül demonstrálod, miért választja valaki inkább a minőségi szingliséget; szánalmasan sötét ostoba vagy. Elkéne neked oda egy fekete lyuk, hogy világítson.

Kaptad újra a mínuszt.

2017. aug. 8. 19:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!