Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy egy szakítás után a nők sokszor még évekig letargiában vannak, míg a férfiak nem sokkal utána már masszívan csajoznak?
Ezzel a jelenséggel szerintem már sokan találkoztak, szembesültek. Szakítás után a női fél lelkileg összetörik, megzuhan, az exe még sokáig a szívében él, míg a férfi van, hogy még aznap féktelen bulizásba kezd, keményen hajtani kezdi a csajokat, tivornyázni kezd a haverokkal, a képekkel pedig, amik eközben készültek, elárasztja a FB-profilját. Mintha ezt akarná üzenni: "Gyertek, csajszik, újra szabad vagyok, benne vagyok minden jóban!".
Miért van ez szerintetek? A két nem miért dolgozza fel ennyire ellentétes módon a különválást?
Nekem nincsenek ilyen általános tapasztalataim.
Az ilyen nem annyira nemfüggő. Van, aki hamarabb túlesik a csalódásain, van, akinek több idő kell. De igazából inkább azon múlik, mennyire mély érzelmek fűzték a volt párjához. Ha pl. még a szakításkor is szerelmes, vagy csak túl sok a közös emlék, akkor nehezebben heveri ki, akár nőről, akár férfiől van szó. Simán lehet, hogy ugyanazt az embert az egyik szakítás jobban megviseli, a másik meg nem annyira.
Meg sokszor az is a látszat, hogy valaki intenzív csajozásba vagy pasizásba kezd és úgy néz ki, hogy túllépett, pedig nem. Ilyenkor történik az, hogy csak pótlékot keres, folyton az exéről beszél vagy csak sík ideg lesz, ha szóba kerül véletlenül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!