Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha az utcán szólítana meg a srác?
Lányoktól hallom elég gyakran, hogy ők szeretnék ha egy srác megszólítaná őket az utcán. Gondolom azért nem akárki, hanem a külsőségekbeli elvárásuknak feleljen meg, vagy különben koptatják őket. Vagy csak én látom így?
Sokszor gondolok arra, hogy többre mennék ha utcán próbálkoznék, mint valami társkeresőn, de nem vagyok egy CR7. Nyilván normálisan kezdeményeznék, és nem állat módjára.
Nos Kérdező, hacsak nem vagy igen jóképű, nagyon nem javaslom az utcán leszólítgatást.
Ez mellesleg kimondottan a legalja, szociálisan lecsúszott tahó réteg módszere, utánaszólogatás, füttyögés stb. ne lepődj meg, ha ezzel a módszerrel csak annyira leszel "sikeres" a nőknél, mint ezek.
Egy szó mint száz - pronyó szokás, igen cinkes, nagyon nem nyerő.
Lehet nem pronyó módon is csinálni:
https://www.youtube.com/watch?v=z2ih9LGNx2E
Itt egy Brad Pittre emlékeztető úriember is demonstrálja :D
Lehet persze, de női szemszögből megvizsgálva az jön le az utcai hirtelenismerkedésből, hogy "ez a pasas minden jobban kinéző csajt leszólogat? Ma vajon hanyadik lehetek neki?"
Erősen kérdéses, hogy ebből bármiféle kapcsolat összejöhet...akár komoly, akár komolytalan.
12.
Mivaaan? Leszolitgatas meg futtyoges? Ki mondott neked ilyet?:D nem epitomunkas stilusban, nyalcsorgatva mennek oda... az, hogy valaki az utcan megszolit valakt meg nem jelenti azt, hogy az odaorditok es bebufogok valamit modon csinalja.
Nem minden pasi debil allat.
Kérdező, azt tudom, de ez akkor is betolakodás valaki intimszférájában. A #14 válaszban kiemeltem, a lányok többnyire ilyenkor mit gondolnak (azt, hogy futószallagon odamész mindhez aki tetszik és leszólítod).
Tudod kik szokták még ezt csinálni? Úgy van, a PUÁsok. Ott azt sulykolják a sok szerencsétlenbe, hogy a Nagy Számok Törvénye majd segít rajtuk, végigmennek 1000 csajon és az egyik biztos elmegy velük. Asszem nem kell részleteznem, mennyire sikeresek ezek a PUÁsok a csajozásban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!