Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg átlag alatti férfi lennék?
Nem vagyok ronda, de helyes sem, pocakom van, nem vagyok izmos, olyan 175 cm körüli vagyok.
Munkám van egy hivatalban, 150 ezer ft os nettó jövedelemmel.
Azt látom hogy a legtöbb női ismerősömnek helyesek a pasijai és sportosak. Sok férfinak 300 ezer ft os nettó jövedelme minimum van, valamint céges kocsi magán használatra stb.
Valóban a férfiak átlaga viszonylag sportos vagy jól keresnek, jogosan látom hogy átlag alatti vagyok így?
"Az más kérdés hogy a nőknek ez átlagos vagy nem. A kérdés az hogy a többi férfi valóban jobb nálam, valóban átlag alatt lennék így"
Ha társkeresési vonatkozásban érdekel ez, akkor számít, hogy a nőknek mi átlagos. Ha most hetero pasik azt mondják, átlagos vagy, lesz nőd?
"Szerintem arra hogy mi kell a noknek, ne a ferfiak valaszoljanak."
Pedig egy átlagos férfi valószínűleg több nőt szedett fel, mint egy átlagos nő. :D Ha szarvasra akarok vadászni, nem a szarvastól kérek tanácsokat, hanem a vadásztól.
Kérdező, a személyiségedről nem írtál semmit, sem arról, hol és hogyan ismerkedsz, sem az életstílusodról (hobbik, szenvedélyek stb.).
Elsőre egy tipikus kedves jófiúnak tűnsz, aki csak úgy elvan a világban, ambíció és szenvedélyek nélkül, éli a megszokott napi rutinját, ritkán ismerkedik, akkor is csak neten, ritkán lép ki a komfortzónájából és próbál ki új dolgokat, kevés barátja van és képtelen úgy kommunikálni nőkkel, hogy erős érzelmeket váltson ki belőlük.
Szerintem átlagos vagy Kérdező, a nők szerint meg átlag alatti. Az elvárásaik sajnos az egekben, ha nem tudsz megfelelni nekik, nem is érdemes próbálkoznod, mert csak elutasítást fogsz kapni.
Más szóval: nem a zsömle kicsi, hanem a pofájuk nagy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!