Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mit szóltok ehhez?
Mi a véleményetek caajok arról,hogyha egy pasi leszólítana titeket az utcán vagy bárhol..eddigi tapasztalataim alapján ezt szeretik a lányok..pláne ha be is jön a pasi nekik...Lehet egy ilyenből komoly párkapcsolat?Ha nagyon bejönne a pasi megadnátok a számotokat?Lányok írjatok le mindent ezzel kapcsban..
Srácok is írhatnak nyugodtan...
Igazából, ha bejön a pasi és normális a modora, felőlem be is kopoghat az ablakon, hogy leszólítson...
Randiztam már sráccal, aki az utcán szólított le, de ő nem úgy jött oda, hogy előtte rá sem bagóztam, hanem elmentünk egymás mellett, rám mosolygott, visszamosolyogtam, aztán utánam jött.:) Én nem a számom adtam meg, mert utálok telefonálni és senkinek sem veszem fel, aki nem a főnököm, hanem Fb elérhetőséget cseréltünk, de a tényen nem változtat.
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!