Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol lehet találni gazdag, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet találni gazdag, de nem sznob embereket? Pasikat

Figyelt kérdés
2017. aug. 3. 21:47
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
44%
Ha gazdag vagy, a saját köreidben. Ha nem vagy az, akkor meg nem fogod megtudni, hogy gazdag, mert ő sem hülye teljesen, és kerüli a goddiggereket.:D Nőként mondom, nekem nem ez lenne a fő szempont. Inkább felemelném a kis pcsámat és tanulnék meg dolgoznék, hogy okkal várhassak hasonló anyagi helyzetűt.
2017. aug. 3. 21:52
 2/11 anonim ***** válasza:
83%
Szakmai továbbképzéseken. Például.
2017. aug. 3. 22:09
 3/11 Diavolino44 ***** válasza:
Svajcban, azt hallottam itt eleg jol fizetnek. ;)
2017. aug. 3. 22:48
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Rajtuk nem fogod látni. Sokan jól élnek de nincs semmi feltűnő rajtuk mert nem sznobok.nem ritka a közel milliárdos ember pl kisteherautóval vagy 15 éves opellel, egyszerűen nincs szükségük mutatni kifelé semmit.
2017. aug. 3. 23:01
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Jah, legyen gazdag, de azért ne kérkedjen vele? Még külön elvárások is vannak? Azigen. :D
2017. aug. 3. 23:12
 6/11 Linó03 ***** válasza:
Az ilyeneknek nincs külön "lelőhelyük", éppen azért, mert nem sznobok. Én ismerek egyet, viszonylag közelről, baráti a viszonyunk. Van egy több mint 10 éves, agyonhasznált - viszonylag nagy - autója, és talán ez a legtöbb, ami látszik. Se egy drága óra, egy új telefon, vagy egy nemes anyagból szabott öltöny.
2017. aug. 3. 23:47
 7/11 anonim ***** válasza:
Ahogy mondják előttem. Nem fogod rajtuk látni, inkább a viselkedésük, a gondolkodásmóduk árulja el, hogy sikeres emberek.
2017. aug. 4. 00:25
 8/11 anonim ***** válasza:

puncs.hu csak téged vár.

Na kedves párkapcsolati trollok, hogy is volt, hogy a nőknek nem a pénz számít? :DDDDDDD ú de lapít ilyenkor az összes...

2017. aug. 4. 02:48
 9/11 anonim ***** válasza:
Dubajban elég sok van belőlük.
2017. aug. 4. 10:16
 10/11 anonim ***** válasza:
90%

Már megint általánosítasz. Ne legyél ostoba, ez egy nő, már ha nem egy olcsó néphergelő troll. De ha igaz is, még mindig csak egy hülye.

2017. aug. 4. 10:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!