Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha azért nem kell egy lány,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha azért nem kell egy lány, mert nem tetszik annyira az arca, felszínes lennék?

Figyelt kérdés

Neten ismerkedtem egy lánnyal, akivel nagyon jól kijöttem, jókat beszélgettünk és már alig vártam a találkozót. Nem tetszett az arca és közösen elváltak az útjaink, mert úgy láttam jobb lenne nem áltatni őt, mert én bejöttem volna neki. Ezt elmeséltem a barátaimnak és azt mondták, hogy jó hülye vagyok, mert nem akartam vele többet találkozni, megkaptam hogy felszínes vagyok és gyerekes a gondolkodásom.

Nem volt csúnya lány, de olyan semmilyen volt, nem tudtam volna megcsókolni, nem volt merevedésem tőle, egyáltalán nem tetszett.

Egyre több helyen hallom azt, hogy valakinek nem tetszett annyira egy csaj vagy egy pasi, de mégis később megtetszett a szemébe. Ez nálam valamiért nem működik nekem kell az, hogy elsőre tetszen és megismerjem a tulajdonságait és, ha passzolunk akkor összejönnék vele. Akinek nem tudnám megsimogatni a haját, nem tudnám megcsókolni, nem tud felizgatni, azzal hogy lehet egy rendes párkapcsolatot kialakítani? Jobb lenne, ha mellette szexelnék másokkal? Ezért keresek egy olyan lányt aki nagyon tetszik nekem. Csak az a gond, hogy úgy látom, hogy azoknak nem kellek akik nekem tetszenének.

2017. aug. 3. 12:02
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Én tudom, hogy illik köpködni azokra, akik nem jönnek össze olyannal, aki nem tetszik elsrőre. De mesélek valamit:

Ismerkedtem egy férfival, kedveltem; jókat beszélgettünk, elmentünk ide-oda. Egyszer egyértelművé tette, hogy többet akar, én próbálkoztam, adtam neki esélyt, de 0 vonzalmat éreztem iránta. Mondták nekem is, hogy próbáljam, meg kell adni az esélyt. Akkoriban jártam pszichológushoz, aki azt mondta, alapvetően kétféle ember van: az egyik képes később is vonzódni a másikhoz, meglátja benne a szépet, a másik meg ha elsőre nem látja meg, az ott se volt, és én az utóbbi vagyok. Legyek türelemmel, eljön az, akiben elsőre meglátom. Eljött.

2017. aug. 3. 16:32
 12/16 anonim ***** válasza:

Ezt a baromságot! Kérdező, ez nem felszínesség! Felszínesség az, mikor valaki csak a külseje miatt van valakivel. Ez a vonzalom hiánya...

A nőkre is gyakran mondogatják ezt, de nem értem, miért akarnék valakivel járni, akivel nem érzem azt, hogy kívánom? Akár azért, mert határozottan nem tetszik, akár azért, mert olyan semmilyen? Én érezni akarom azt a valamit köztünk, és ehhez kell az, hogy szépnek tartsak benne valamit kívülről is.

Amúgy meg csak a sikertelen, igénytelenül csúnya emberek dobálóznak ezekkel a "jújdefújdefelszínesvagy" szavakkal... Sosem értettem, miért kellene belemenni olyan kapcsolatba, vagy bármibe, ahol a másik csak ímmel-ámmal tetszik. Nekem sem esne jól, ha a párom így állna hozzám, épp ezért nekem egy ilyen bizonytalan érzés a másikkal szemben is inkább számít nemnek, mint igennek. Majd találsz olyan lányt, aki neked is tetszik, nem kell megalkuvónak lenni, meg a "semmi helyett a szar is jó" elvet követni...

21L

2017. aug. 3. 17:27
 13/16 anonim ***** válasza:
Igazat adok a Kérdezőnek.Csak azért nem kell összejönni valakivel,hogy legyen barátnőd/barátod.Magadat is átvered,meg a másikat is.
2017. aug. 3. 19:54
 14/16 A kérdező kommentje:

#11 Ezt a mondást én is hallottam már valahol. Párkereséskor én is ezt a két ember típust látom. Egyik barátom aki ezzel csesztetett ő tényleg olyan, hogy megismeri és ha elején nem tetszik neki akkor ismerkedik vele tovább hátha jobban megtetszik neki. Nekem ezzel semmi bajom nincsen, ha ő így látja jól, akkor minden rendben van. A gond akkor kezdődik amikor ezzel traktál, mert szerinte gyerekes a viselkedésem, holott csak annyi az egész, hogyha az elején nem tetszik akkor se fog, hogyha körbejárom a világot vele. Ő meg nyilván valóan az én érzéseim nem érti, én se értem az övét.

Nekem az fontos, hogy tetsszen az arca pláne a szája, mivel a női szájak a gyengéim leginkább a telt ajkak, így nem tudnék szeretni egy olyan lányt, akinek túl vékony vagy herpeszes a szája, a fogai látványosan rendezetlenek, feketék, büdös a szája és azt se bírom, ha cigizik. Mellé rabul tud ejteni egy szép szempár is. Ha ezek nincsenek meg nem tudok vonzódni hozzá. Nem érzem magam emiatt felszínesnek, mert a belső értékei is nagyon számítanak, de erről most hosszú lenne írni.

Remélem én is előbb utóbb megtalálom, bár több év szingliség után már nem is idegeskedek az egészen lesz amikor lesz, ennyi. :)

2017. aug. 3. 21:18
 15/16 anonim ***** válasza:
Az ilyen kijelentésekkel azért vigyáznék, hogy milyen nőt NEM tudnál szeretni. Én is kijelentettem 15 évvel ezelőtt, hogy a kék szem nem szem, aztán életem párja mégis kék szemű lett. Valószínűleg az ilyen sommás kijelentéseidre mondja a barátod, hogy hülyeség vagy éretlen felfogás. amúgy nem kell győzködni a másikat. Nem vagyunk egyformák, nem ugyanúgy működünk. Én nem ítélem el azt, aki sok esélyt ad arra, hogy meglássa a másikban a férfit/nőt, az én anyám 8 évig kerülgette apámat, mire meglátta benne a jövendőbelijét, aztán most meg 38 éve házasok.. Ő is azt mondta, tessék esélyt adni, én meg mondtam, hogy én ezt látom elsőre. Felfogta.
2017. aug. 3. 21:41
 16/16 anonim ***** válasza:
Nem vagy az. Itt majd jól megmondják neked páran, hogy mennyire felszínes vagy, de ne foglalkozz velük. Ők is azok, csak nem vallják be. Ha nincs testi vonzalom, kár bele, az az alapja az egésznek.
2017. aug. 4. 13:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!