Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek miért nem jó semmi?
Van pár rossz tapasztalod és az nyilván a világon élő összes nőre igaz.
Hihetetlen vagy!
Az a baj, hogy az örök igazságot keresitek ahelyett, hogy az agyatokat használnátok/éreznétek, hogy mit illik és mit nem.
Nagyon sarkítva, hogy érthető legyen, az is önmagad adása, ha elmondod az összes gusztustalan és rossz tulajdonságod, meg az is, ha az összes jót, a sikereiddel együtt. Egyikre sem vagyok önmagában kíváncsi. Ahogy azt is otthagynám, aki hangosan fingik randin, vagy megjegyzéseket tesz a pincér csajra, hogy milyen jó nő. Lehet, hogy ez is ő és ez az igazság, no de mindennek megvan a maga helye és körítése...
Nézd, mint ahogy minden más is ezen a világon, ez is helyzetfüggő...
Példa: ha mondjuk megkérdezi, hogy "szeretsz?" te pedig köntörfalazás nélkül azt mondod, hogy "nem, de veled kell beérnem, mert a jobb nők felém sem bagóznak", vagy ha mondjuk a semmiből megjegyzed, hogy "tudod cica 18 éves koromban megöltem valakit, remélem értékeled az őszinteségemet" akkor tényleg jobban jársz, ha inkább megjátszod magad, de a legtöbb esetben meg abszolút jobb, ha őszinte vagy.
Egyébként meg hülyeség, ha az őszinteségre csakis és kizárólag pozitív reakciókat vár valaki, hiszen az emberek (a férfiak is) általában nem magára az őszinteség tényére reagálnak, hanem magára a mondandódra.
Én is észrevettem ezt, a nők szerintem csak okot keresnek a hisztire, kötekedésre
Ha ilyen vagy, az a baj, ha olyan, az a baj, ha meg másmilyen, akkor az
SZVSZ ők maguk se tudják, igazából mi a fenét akarnak de tőlünk pasiktól várják el hogy majd mi kitaláljuk...
Ez ilyen hülye játék
idevago zeneszam: Belga - Az a baj
akarmit csinalsz, a no talalni fog benne kivetnivalot (ahhoz persze nyomorek hogy o maga csinalja meg, de kritizalni azt nagyon tud)
ezert nem erdemes parkapcsolatot keresni, es az se veletlen, hogy a noket lassan levaltjak a robotok...menthetetlenul elavultak, ez van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!