Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknek nem kellenek a tapasztalatlan férfiak?

Figyelt kérdés
Érdekelne, hogy mit gondolnak a 25 év körüli nők azokról a férfiakról akiknek soha nem volt párkapcsolatuk? Én személy szerint mindig megkapom, hogy jóképű vagyok és mindenről lehet velem beszélgetni stb... De valamiért mégsem jött össze sehogy a dolog, még egy csók sem. Utolsó randim 2012 nyarán volt, abból sem lett semmi. Előbb vagy utóbb kiderül, hogy nem volt senkim és gondolom, hogy látszik is, de ez hátránynak számít? A válaszolat köszönöm!
2017. júl. 23. 18:10
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
12%

Sajnálom, hogy ezt kell mondanom, de peched van. Nem kellenek a tapasztalatlan férfiak. A nők arra vágynak, hogy jól megdöngessék őket. Egy tapasztalatban szűkölködő férfi (szerintük) nem képes erre.

Én is hasonló helyzetben vagyok. Javaslom, hagyd az egészet. Foglald le magad bármivel.

2017. júl. 23. 18:25
 2/19 anonim ***** válasza:

Mintha én írtam volna ki a kérdést.

Engem kb emberszámba sem vesznek, maximum 10 ből talán 1 aki szóba áll velem de semmi nem lesz belőle.

Legutóbbi friss csalódásom és tapasztalatom az volt hogy megpróbáltam ismerkedni egy csinos, kedves duci csajjal. Kb olyan kaliber alkatra mint én, így gondoltam ő már csak ad nekem valami esélyt. kedves voltam vele meg beszélgettünk de kb unta velem magát. Aztán amikor láttam hogy egy ugyanolyan alkatú 28 év körüli pasas nagyképűen bunkó stílusba beszélget vele és a csaj jól érezte magát, nevetett a társaságában, mosolygott akkor azt hittem ott helyben vágom szájba mindkettőjüket.

Nem hagytam annyiban a dolgot és amikor volt rá alkalom megkérdeztem tőle hogy mi ez az egész, meg ő hogy bunkó trágár szavú mennyivel különb és jobb nálam? Nagyon elcsodálkozott ezen, és menni akart de nem engedtem mondtam hogy adjon nekem választ annyit csak érdemlek de csak annyit mondott hogy simán jófej.

Komolyan mondom a nőknek tényleg csak a bunkó, nagyképű férfiak kellenek, aki kedves, udvarias, kulturált az ássa el magát vagy tudom is én....

De a kérdésedre válaszolva én sokaktól hallom főleg a 20 év felettiektől hogy ők nem tudnának mit kezdeni egy tapasztalatlan leginkább szűz férfival, vagy ha nem is szűz de régen volt nővel az szerintük nem sokat ér. Szóval nem akarlak elkeseríteni de én így látom ezt, és hiába próbálkozok esélyt nem adnak. mellesleg elég felháborítónak tartom hogy ennyien vagyunk, egyben vigasztal hogy nem csak én vagyok az egyetlen ilyen "selejt", de szó szerint dühít a dolog hogy aki normális meg ténylege mindent megtenne a szerelméért szinte emberszámba sem veszik....

2017. júl. 23. 18:36
 3/19 anonim ***** válasza:
77%

1-es és 2-es válaszolók: ha ennyire negatívan elfogultak vagytok a nökkel szemben és mindet egy kapal alá veszitek, akkor meg is van az ok, hogy miért nem kelletek egyetlen nönek sem.

Aki ennyire lenézi az összes nöt - ami eleve hülyeség, mert a nök közt is igen nagy különbség van hozzáállás terén -, az ezt a véleményt sugározza magából, ez pedig minden normális nönek elriasztó jel.

2017. júl. 23. 18:48
 4/19 anonim ***** válasza:
Nem hiszem,hogy az összes nőnek nem kellenek a tapasztalatlan férfiak. Van olyan akinek nem,de nem emiatt fog szeretni majd valaki,hogy mennyire vagy tapasztalt. Lehet valaki baromira tapasztalt a párkapcsolat terén,de ez semmit nem jelent, ha egy önző,beképzelt, hazug, érzéketlen barom az illető. Inkább legyen az illető tapasztalatlan, de rendes,kedves szerethető ember.
2017. júl. 23. 19:07
 5/19 anonim ***** válasza:
90%

Nem nézem le őket, régóta fantáziálok róla, hogy egy tapasztalatlan férfit úgymond bevezessek a dolgokba, de azok után, amit olvastam az előző hozzászólótól, hogy szájba vágta volna a lányt, na ő soha nem is kellene nekem, még akkor se ha az utolsó férfi lenne a földön!

Hogy lehet valakiben ennyi frusztráció?

És akkor még van arca egyeseknek azt mondani, hogy a tapasztalatlan, "kedves", "normális" fiúk miért nem kellenek senkinek? Brühühü!

Talán mert annyira agresszívvá válnak a nemleges választól, hogy elvágnák az alany torkát, mi az, hogy nem akar ismerkedni velük?

Mi az, hogy nem teszi szét a lábát egy idegbetegnek?

2017. júl. 23. 19:25
 6/19 A kérdező kommentje:
Pedig én úgy érzem néha, hogy a nőknek egyáltalán nincs szükségük arra, hogy bárki is szeresse őket, ebből kifolyólag azt sem tudom elképzelni, hogy egy nő szerelmes legyen. Érdekes, hogy a nagy szerelemre vágynak, de ez nekem hihetetlennek tűnik. Pedig minden vágyam, hogy szerelmes legyek, de úgy érzem, hogy a nőknek erre nincs szükségük.
2017. júl. 23. 20:06
 7/19 anonim ***** válasza:

Én csak magamból indulok ki, de miután nekem sincs túl nagy tapasztalatom férfiak terén, nyilván nem várom el, hogy mindenki tapasztaltabb legyen nálam. Az én indokom erre, hogy arra vágyom, hogy a srácnál én is jó legyek, de ha tudom, hogy neki x partnere volt már, csak ráparázok, hogy én mennyire tapasztalatlan vagyok.

Felteszem nem csak én vagyok az egyetlen aki hasonlóan vélekedik. De ha hosszú távra tervezek a sráccal mondjuk, akkor egyre lényegtelenebb, hogy neki mennyi tapasztalata van.

Az, hogy lányoknak mi tetszik ők válogatják, az érzésekről nem mi tehetünk, de ez így van a fiúkkal is gondolom. Közrejátszik az a bizonyos 'kémia' is, többször előfordult velem, hogy olyan srác vonzott, aki egyáltalán nem jött be, helyesnek se tartottam, de mégis. Rövidtávon a rosszfiús viselkedés bejön a legtöbb csajnak, de nem sok idő kell, hogy rájöjjenek, hogy a taplók nem fogják megadni azt, amire leginkább vágynak. Koppanni kell nekik is előbb.

2017. júl. 23. 20:26
 8/19 anonim ***** válasza:
Miért lenne hátrány?
2017. júl. 23. 21:42
 9/19 anonim ***** válasza:
Én már voltam együtt olyan 25 éves sráccal, akinek én voltam az első barátnője.
2017. júl. 23. 22:18
 10/19 anonim válasza:
26 éves férfi vagyok, és még nem volt soha barátnőm... Jóképűnek tartanak, de túl komolynak. Hiába vagyok udvarias, kedves, mégis elkerülnek... Sosem szoktam úgy reagálni az elutasításra, ahogyan az előttem szóló. Pedig bő három év múlva 30 leszek... Frusztráló, igen, az állandó elutasítás, de hinni kell benne, hogy majd a következő, vagy az az utáni... Én is nehezen viselem, de mindig elfogadom a nők döntését.
2017. júl. 23. 23:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!